Cantare digitale in Sibiu oferite de Akkord Group

Cantare-digitale-Sibiu-8k7FWSe spune ca in viata toate lucrurile trebuie sa aiba o masura; ei bine, pentru a afla masura obiectelor care te inconjoara, vei avea nevoie de dispozitive de calitate, care sa iti ofere informatia dorita cu cea mai mare precizie. Din gama acestor dispozitive fac parte si cantarele digitale; una dintre companiile care comercializeaza astfel de aparate de masura este Akkord Group.

Fie ca ai nevoie de un cantar digital pentru uz personal sau de unul pentru uz industrial, calitatea este un aspect important. In special in cazurile in care afacerea ta depinde de greutatea anumitor produse, cantarul pe care il alegi ca dispozitiv de masurare trebuie sa dea rezultate extrem de precise. Un avantaj al cantarelor digitale este ca functioneaza cu acelasi grad de exactitate, indiferent de greutatea produsului sau de temperatura la care sunt supuse.

Akkord Group iti ofera doua tipuri de cantare digitale: cantare cu carlig sau cantare pentru uz industrial.

Cantarele digitale cu carlig

Acest tip de cantar are o multitudine de avantaje. In primul rand, remarcam dimensiunile mici, ceea ce faciliteaza transportarea si utilizarea acestui dispozitiv. Acestea sunt destinate de obicei uzului personal, insa acest model poate fi utilizat si in domeniul industrial, unele modele putand fi atasate la macara. Acestea functioneaza pe baza unor baterii reincarcabile, sunt extrem de rezistente iar rezultatul masurat este vizibil pe ecran chiar si dupa detasarea obiectului masurat de carlig. Printre avantajele acestui tip de cantar, amintim:

  • Cantarele digitale cu carlig sunt ideale pentru verificarea greutatii produselor in cazuri ca receptionarea marfurilor, datorita modului rapid si eficient de utilizare.
  • Greutatea afisata pe ecranul cantarului poate fi blocata atat automat, in timp ce obiectul cantarit este atasat la carlig, cat si manual, apasand butonul “Hold”.
  • Functioneaza la temperaturi intre 0 – 40 grade C.
  • Cantarele cu carlig industriale pot suporta o greutate de pana la 10 tone.

 

         Cantarele digitale industriale

Acest tip de cantar funtioneaza pe baza bateriilor reincarcabile, la fel ca si cantarele cu carlig. Cantarele digitale industriale au in componenta lor platforme pe care se aseaza produsele ce urmeaza a fi cantarite. Display-ul poate fi incorporat sau fixat deasupra platformei. Acest tip de cantar poate fi utilizat intr-o multitudine de domenii, fiind cel mai des intalnit in super-marketuri, pentru cantarirea legumelor, a fructelor sau a altor produse alimentare. Printre caracteristicile cantarelor digitale industriale, precizam:

  •  Acest tip de cantar are 2 display-uri, pentru a arata greutatea, greutatea de referinta si greutatea totala.
  • Acestea pot functiona la temperaturi cuprinse intre -10 si 40 grade C.
  • Sistem de economisire al energiei : lumina display-urilor se inchide automat dupa 5 secunde.
  • Pot cantari obiecte cu masa de pana la 300 kg.

Vrei sa stii greutatea anumitor obiecte sau produse si vrei ca rezultatul obtinut sa fie cat mai exact? Alege cantarele digitale Sibiu Akkord Group! Pentru a vizualiza gama vasta de produse oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei. Pentru a obtine mai multe informatii, contacteaza-ne, utilizand informatiile de mai jos:

Akkord Group, date de contact:

Adresa de corespondenta: Str. W. A. Mozart, Nr. 31, 550202, Sibiu, Romania

Tel:  +40 269 235391    

Fax: +40 269 228546

E-mail: office@akkord.ro

 

Articol oferit de zoom-biz.ro.

 

  

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.