Care este primul pas pe care trebuie sa il faci cand vrei sa ridici o constructie? – Pro Confort

Proiectare-instalatii-termice-Sibiu-agRE6Atunci cand detineti o suprafata de teren si va ganditi sa ridicati o casa, o cladire de birouri sau orice alt tip de constructie, trebuie, in primul rand, sa obtineti o autorizatie pentru ca inceperea si desfasurarea operatiunilor respective sa se poata realiza fara nicio problema sau risc.

De acest lucru, se ocupa foarte bine, specialistii companiei Pro Confort. Pentru obtinerea autorizatiei de constructie in Sibiu, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de catre societatea noastra. Traseele ce trebuie parcurse de atatea ori si resursele mari de timp pierdute, va pot pune rabdarea la incercare, de aceea echipa de specialisti a companiei Pro Confort vine in ajutorul vostru.

Prima oara, vom obtinem, prin depunerea unor acte, certificatul de urbanism de la primaria de care apartine terenul pe care urmeaza se se realizeze constructia, certificat care se elibereaza in termen de 30 de zile de catre institutia respectiva. In functie de situatie, certificatul de urbanism poate stipula ca pentru obtinerea autorizatiei de constructie mai aveti nevoie de numeroase alte avize din partea anumitor regii (Pompieri, Distrigaz, Salubritate, Oficiul de cadastru, s.a.) sau de alte documentatii, precum: PUD, PUG, PUZ.

Abia dupa ce aceste etape sunt indeplinite, se va face urmatorul pas, acela de obtinere a autorizatiei de constructie pentru care este necesara depunerea anumitor acte, iar mai apoi trebuie respectata procedura eliberarii acesteia.

Personalul care se va ocupa de obtinerea autorizatiei de constructie in Sibiu si care activeaza in cadrul companiei Pro Confort, este specializat in acest domeniu, avand o pregatire superioara.

Birocratia poate pune capat entuziasmului cu care porniti la drum, descurajandu-va sa mai continuati cu procedurile respective, de aceea, este nevoie sa apelati la un ajutor de nadejde care cunoaste toti pasii ce trebuie urmati si care va va ajuta sa economisiti timp si energie. Acest ajutor se numeste Pro Confort, care, dupa cum ii spune si numele, face totul pentru confortul clientilor sai.

Toate operatiunile intreprinse vor fi in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare, iar colaborarile pe care le avem cu arhitecti, ingineri si verificatori de proiecte atestati vor facilita intreg procesul.

Trebuie sa stiti ca nu este permis ca beneficiarul sa fie cel care intocmeste dosarele pentru obtinerea autorizatiei, acestea trebuind sa fie realizate de catre proiectanti autorizati, beneficiarul avand dreptul doar de a solicita eliberarea/ emiterea documentului.

Dupa ce autorizatia de constructie a fost obtinuta, beneficiarul este obligat sa anunte inceperea lucrarilor cu minimum 10 zile inainte de debutul acestora, la primarie si la inspectoratul de stat.

Pentru servicii executate cu profesionalism, corectitudine si promptitudine, luati legatura cu expertii companiei Pro Confort. Va promitem ca veti fi foarte multumiti de modul in care ne vom ocupa de obtinerea autorizatiei de constructie de care aveti nevoie.

Detinem toate autorizatiile necesare de la ANRE, de la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientilor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat– ISCIR,  pentru serviciile pe care le oferim: autorizatia PDS, PDI, EDS, EDI. De asemenea, suntem certificati ISO.

Ne angajam sa respectam nevoile si cerintele clientilor nostri, oferindu-le solutii optime si customizate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.