Cargo Line – servicii de transport marfa

logoAi nevoie de serviciile unei companii specializate in transportul maritim pentru a trimite marfa in diferite porturi ale lumii sau pentru a receptiona marfa din astfel de porturi? Cauti sa colaborezi cu o companie specializata in domeniul transporturilor, ce detine o logistica bine pusa la punct si mijloace de transport din diferite medii de transport? Vrei sa beneficiezi de un transport multimodal prin intermediul caruia sa iti satisfaci nevoile de primire sau trimitere a marfurilor? Foarte simplu! Compania Cargo Line reprezinta alegerea perfecta pentru tine.

Ce este transportul multimodal?

Transportul multimodal, conform definitiei, este serviciul de transport al marfurilor ce se face sub baza unui singur contract si care se produce cu cel putin 2 mijloace de transport din doua moduri de transport diferite (rutier – maritim, rutier – aerian, maritim – feroviar etc.).

Transportul maritim – Cheia succesului economic international

In ultimul deceniu s-a inregistrat o crestere fara precedent a comertului mondial, a transportului de materii prime de baza necesare industriei, agriculturii, dar si a schimburilor de produse finite.

Transportului maritim ii revine astfel, un rol esential in realizarea circulatiei marfurilor, atat din punct de vedere cantitativ, cat si ca operativitate, rol conferit de aspecte precum:

  • Cresterea numarului de participanti la aceste schimburi;
  • Caracterul complex si diversificat al schimburilor comerciale;
  • Costuri relativ mici, in comparatie cu volumul mare de marfuri ce pot fi transportate.

Transporturile maritime sunt caracterizate de trei elemente foarte importante: marfurile, mijloacele de transport (navele), statiile de plecare, sosire (porturile).

Functia principala a transportului maritim este aceea de a asigura legatura dintre productie si consum se se caracterizeaza prin: eficienta economica, in sensul satisfacerii unor cerinte si prin rentabilitate (conditie esentiala ce implica diferite costuri).

Cargo Line – servicii de transport maritim

Compania Cargo Line ofera servicii de transport pentru orice destinatie din lume, atat pentru export, cat si pentru importul de marfuri, prestand servicii complete, in functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load – container incarcat complet) sau LCL (grupaj de marfa) si cu livrare door – to – door, port – to –port sau door – to – port.

Datorita retelei de agenti maritimi din intreaga zona a Asiei, de unde provine cel mai mare trafic de containere la import, firma va poate colecta marfurile dumneavoastra din orice locatie internationala mentionata si apoi incarcata pentru a fi expediata din cel mai apropiat port catre Romania.

Pe langa transportul de containere al marfurilor generale, cu containere Standard, firma se ocupa cu succes si de expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top sau Platforme, precum si de transportul marfurilor congelate in containere frigorifice.

Cargo Line – Transport marfa oriunde si oricand

Firma Cargo Line este alcatuita din oameni calificati in domeniul transporturilor, oameni tineri, insa cu experienta, ce pot satisface cerintele si celor mai exigenti clienti. Dumnealor vor gasi pentru client solutia perfecta de transport, fie el simplu, fie multimodal.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii de transport marfa catre sau din orice colt al lumii, apelati la serviciile companiei Cargo Line.

Date de contact:

Denumirea firmei: Cargo Line;

Numar de telefon: 0744 765 915

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.