Caritabil: Servicii funerare de repatrieri

Serviciile funerare sunt serviciile pe care dorim a le evita pe cat posibil. Dar, din pacate in viata fiecaruia dintre noi apare un moment in care va trebui sa facem fata acestei incercari pentru ca, indiferent de ceea ce se intampla, viata merge mai departe. Caritabil este o companie din Sibiu ce ofera servicii funerare complexe si complete, adresandu-se tuturor celor care au nevoie de asistenta de specialitate in realizarea comemorarii sau funerariilor persoanelor decedate. Printre serviciile oferite, mentionam si repatrierile in Sibiu, necesare transportului international sau national, precum si actele necesare repatrierii rapide si sigure a defunctului.

caritabilCand ne aflam in situatia in care trebuie sa organizam inmormantarea unei persoane apropiate, trebuie sa ne miscam rapid pentru ca avem o multime de formalitati de indeplinit, formalitati in lipsa carora inmormantarea nu se poate realiza. Mai mult, trebuie achizitionate produsele necesare inmormantarii si comemorarii defunctului, ceea ce inseamna timp in plus, timp in care trebuie sa rezolvam toate problemele ce s-ar putea ivi. Dar, daca doriti o mana de ajutor ce va poate oferi asistenta precum si produse funerare complete, atunci apelati la o companie de specialitate care sa poata gestiona situatia cu profesionalism si incredere.

Caritabil poate deveni ajutorul dumneavoastra, firma comercializand recuzita necesara unei inmormantari precum si alte servicii funerare. Caritabil dispune de personal instruit care va sti sa va indrume in indeplinirea formalitatilor deja mentionate, iar la alegere le va indeplini pentru dumneavoastra. Asistenta se va realiza cu respect, in cele mai sigure conditii, confidentialitatea fiind garantata. Stim cat de dureroasa poate fi o astfel de imprejurare, de aceea oferim sprijin si ajutor celor indurerati. Din aceleasi considerente, preturile practicate sunt avantajoase si disponibile pentru orice buget, in functie de preferintele fiecarui client.

Repatrierile se realizeaza atat in si din Europa, asigurandu-se transportul defunctului dar si actele necesare. Dupa cum stiti, transportul international se realizeaza pe baza pasaportului mortuar, certificatului de deces, certificatului constatator de deces eliberat de medicul de familie sau de spital, certificatului de imbalsamare eliberat de spital si autorizatiei de transport funerar international. Transportul persoanei decedate se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn. Transportul funerar international se poate face numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul si in conformitate cu regulile internationale in vigoare.

Asadar, daca va gasiti in situatia in care trebuie sa efectuati o repatriere in / din Europa a unei persoane decedate, Caritabil va ofera toate detaliile necesare realizarii transportului, oferind asistenta si suport precum si produse ce pot fi comandate in cel mai scurt timp posibil. In aceste situatii gestionarea rapida este directia impusa, de aceea personalul Caritabil va face tot posibilul pentru a rezolva cu promptitudine si profesionalism cerintele impuse.

Pentru mai multe detalii despre activitatea desfasurata de Caritabil Sibiu, accesati pagina oficiala a companiei. Utilizand site-ul firmei puteti obtine informatii suplimentare despre serviciile funerare puse la dispozitie si puteti intra in contact direct cu un reprezentant Caritabil.

Caritabil, date contact:

George Bacovia, nr. 3
550410, Sibiu.
+40 269 252 077Telefon:
+40 269 222 117Telefon:
+40 744 540 731Mobil:
+40 269 252 400FAX:
Email: caritabil@hotmail.com

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.