Casa de Balet-Balet pentru copii, o activitate la moda si de viitor. Iata de ce

11018088_878820435524495_2856433472228109423_nO suprafata de 600 mp, trei sali de balet mari si echipate complet, patru tipuri de cursuri balet pentru copii si o echipa formata din balerine absolvente ale unor scoli de prestigiu. Aceasta este, pe scrut, oferta de care orice parinte trebuie sa profite. Mai exact, parintii care isi doresc o activitate creativa si educativa pentru micutiilor lor trebuie sa vina la Casa de Balet.

La Casa de Balet, copiii pot deslusi tainele baletului inca de la varsta de 3 ani si pot face pasul spre o cariera de viitor, pe marile scene ale lumii. Aici, vor invata nu doar arta baletului si miscari armonioase ci vor avea ocazia sa-si dezvolte pasiunea pentru frumos.

In functie de nivelul de performanta la care doresti sa ajunga micutul tau, poti opta pentru una din cele 4 module. Fie alegi sa iti petreci orele de balet in compania lui, fie alegi ca balerinele experimentate sa-l poarte in fiecare etapa pregatitotare, astfel incat tranzitia catre cursuri de balet academic sa fie o reusita!

Ai toate motivele sa alegi balet pentru copii.

Balet pentru copii-Cariera pe ponante incepe devreme!

Odata cu varsta de 3, 4 ani, copilul trebuie incurajat sa faca miscare si totodata sa-si indrepte atentia spre o activitate creativa, relaxanta si, de ce nu, de viitor. Astazi, din ce in ce mai multi parinti aleg balet pentru copii. Motivul? Nicio alta activitate nu poate dezvolta mai armonios copilul si nu-l poate sensibiliza mai mult ca baletul. In plus, prin balet copilul face miscare si isi canalizeaza energia spre un domeniu in voga.

Baletul pentru copii nu este o activitate, strict, de moment si doar pana la o anumita varsta, ci poate fi exploatata spre zone academice si cariere rasunatoare. Pentru asta, este important ca cel mic sa aiba interes, rabdare si un strop de talent. Restul se invata!

Avantaje balet pentru copii

 • baletul disciplineaza
 • baletul ajuta copilul sa devina mai riguros cu propriul lui program
 • ii formeaza aspectul fizic
 • ii deschide ¨apetitul¨ pentru arta
 • il senzibilizeaza si il formeaza intr-o maniera armonioasa, disciplinata
 • este benefic pentru copil sa aiba o pasiune inca de la varste mici
 • baletul inseamna sanatate, inseamna miscare

Casa de Balet-4 cursuri balet pentru copii. Tu pe care il alegi?

Scoala de balet este o alegere de bonton pentru toti parintii care doresc sa-si vada copiii pe poante. Scoala pune la dispozitie nu mai putin de 4 cursuri balent pentru copii, concepute pentru fiecare categorie de varsta.

 • Dance With Me (3-4 ani): varsta de 3 ani este pefecta pentru a incepe cursuri de balet. Pentru ca debutul pe poante sa fie executat cu brio, oferim posibilitatea parintilor sa ia parte la ore. La aceste cursuri copii isi vor explora calitatile motorii si muzicalitatea. De asemenea, vor lua parte la jocuri creative si povesti, toate sub semnul distractiei
 • Baby Balet (3-4 ani): propunem jocuri dinamice si exercitii mai ample, toate in scopul de a extinde vocabularul de miscare al copilului. Vorbim practic, de primii pasi in balet
 • Pre-balet (4-6 ani): in cadrul acestor cursuri se pune accentul pe elementele de miscare creativa si expresivitate. Se face introducerea in ¨ABC-ul¨ baletului, fiind explorate conceptele de baza ale dansului artistic figurativ
 • Balet introductiv (6-8 ani): conceptelor de baza deja invatate si asimilate li se vor alatura altele noi, acest modul marcand trecerea de la cursurile adresate copiilor la cursuri de balet academic.

Acceseaza www.scoaladebalet.ro si inscrie-l pe cel mic la unul dintre cele 4 modul de balet pentru copii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.