Casa Funerara Eva, servicii funerare complete, cu plata in rate

servicii-funerare

Pe o piata puternic concurentiala, Casa Funerara Eva, din Bucuresti, se remarca prin oferta de servicii funerare complete, acordate non-stop, sapte zile din saptamana, la preturi accesibile si cu posibilitatea platii in rate. Cu o experienta de peste 10 ani, Casa Funerara Eva acorda consiliere gratuita in privinta organizarii inmormantarii, telefonic sau prin corespondenta electronica (e-mail), fiind alaturi de persoanele indoliate cu discretie si seriozitate.

Plata in rate pentru servicii funerare complete

Venind in intampinarea persoanelor cu posibilitati materiale limitate ori aflate intr-un impas financiar in momentul in care a survenit decesul unui membru al familiei, Casa Funerara Eva ofera posibilitatea platii in rate pentru serviciile funerare prestate  si produsele achizitionate (sicriu, accesorii funerare, monumente funerare, pachete cu mancare pentru parastas). Plata se face in 10 rate fixe fara dobanda folosind, la alegere: Bonus Card, emis de catre Garanti Bank, Card Avantaj – Credit Europe Bank, Master Card Forte – Banca Transilvania, Cardul bun de Plata – BCR sau Cardul Alpha Bank.

In urma solicitarii, Casa Funerara Eva preia toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare, oferind urmatoarele produse si servicii funerare: medic constator al decesului, imbalsamare, obtinerea certificatului de deces, sicriu, cruce, batiste, prosoape, urne (in cazul incinerarii), coroane, aranjamente florare, lumanari, coliva, colaci, masini funerare pentru transportul decedatului, documentatia necesara obtinerii ajutorului de inmormantare.

Pachete cu servicii funerare complete

Casa Funerara Eva ofera servicii funerare complete, organizate in pachete: Pachet complet pensionari 0, Pachet economic, Pachet funerar Economic, Pachet Spital, Pachet Spital Complet, Pachet Standard, Pachet funerar de baza.

Pachetul funerar complet pentru pensionari cuprinde toate produsele si serviciile necesare inmormantarii, plata fiind de zero lei. In baza talonului de pensie al persoanei decedate si a altor acte doveditoare (certificat deces, acte din care sa rezulte ca s-au suportat cheltuielile – chitante/facturi), Casa Funerara Eva urmeaza sa recupereze banii din ajutorul de inmormantare acordat de catre stat (Legea pensiilor nr.263/2010).

Pachetul cuprinde:

  • sicriu complet echipat cu orar mare si orar mic, lenjerie sicriu, lenjerie capac sicriu, perna pentru decedat si panza pentru fata acestuia, cruce din lemn inscriptionata
  • servicii funerare: constatare deces, imbalsamare, toaletare, asezare in sicriu, obtinere certificat de deces, certificat de imbalsamare si adeverinta de inhumare
  • accesorii funerare specifice ritualului de inmormantare crestin-ortodox: 24 de batiste cu lumanare si banut, 2 prosoape mari pentru preoti, 12 prosoape mici, lumanari, 30 de bucati de doliu pentru piept, doliu pentru usa, doua colive, o icoana, pachete cu mancare pentru pomenire (continand farfurie, cana, tacamuri, mancare, fructe, legume, prajitura, apa), colaci, considerati “perechea sufletului”, fara de care raposatul nu se poate integra in randul neamului celor dusi (cap, arhanghel, prescura)
  • transport sicriu la spital
  • transport la capela sau cimitir

De asemenea, Casa Funerara Eva asigura servicii funerare complete si in cazul in care familia opteaza pentru incinerare, din considerente materiale/personale sau care tin de credinta si ultima dorinta a decedatului, acestea fiind reunite in Pachet incinerare complet si Pachet incinerare spital.

Prin preturi mici, promptitudine, seriozitate si produse de calitate, Casa Funerara Eva a reusit nu doar sa “reziste”, ci chiar sa se remarce in sectorul privat al serviciilor funerare din Bucuresti.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.