Case de marcat fiabile de la ECR Distribution

16c9575764d28fa3a6b6f0ff6210330dDaca esti un antreprenor nou pe piata romaneasca sau deja ai o experienta mai mult sau mai putin indelungata intr-un anumit segment, trebuie sa stii ca utilizarea unor case de marcat fiscale nu doar ca este obligatorie din punct de vedere legal, insa te va ajuta si pe tine sa tii evidenta vanzarilor pe care angajatii tai sau tu, le realizati.

Compania ECR Distribution din Timisoara va pune la dispozitie o gama larga de modele de case de marcat fiscale ce pot raspunde eficient necesitatilor si cerintelor voastre, in functie de tipul de afacere pe care il conduceti. Puteti alege dintre case de marcat portabile, medii sau mari cu imprimante fiscale, acestea corespunzand utilizarii in magazine mici sau medii, spatii comerciale, chioscuri, pentru serviciile de livrari, parcare, etc. Modelele oferite au o constructie robusta si compacta, sunt usor de utilizat, nu necesita intretinere speciala, sunt fiabile, au o durata indelungata de exploatare si mai presus de toate, se afla in conformitate cu normele legislative aflate in vigoare, detinand toate avizele necesare.

Puteti opta atat pentru case de marcat second-hand, cat si pentru case de marcat noi si indiferent de alegerea facuta, va asiguram ca veti fi foarte multumiti intrucat acestea va vor raspunde necesitatilor in maniera in care v-a fost prezentata: la standarde ridicate. Memoria caselor de marcat comercializate de catre societatea ECR Distribution este reinnoita cu articolele specifice domeniului vostru de activitate, fiind imediat gata de functionare.

Fie ca doriti sa inlocuiti casa de marcat pe care o utilizati de atata vreme, sau sa dati startul unei afaceri, specialistii companiei noastre va vor ajuta sa alegeti casa de marcat adecvata cerintelor dumneavoastra, astfel incat business-ul sa prospere si sa fie supervizat cu rigurozitate.

Casele de marcat fiscale din stocul magazinului nostru sunt omologate si indeplinesc toate conditiile de functionalitate, chiar si cele second-hand, asadar nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji in aceasta privinta. Fiecare dintre modelele oferite dispun de toate functiile de inregistrare si eliberare bonuri fiscale, de role de hartie de calitate ce asigura o imprimare clara.

In functie de casa de marcat pe care o alegeti, veti beneficia de diverse functii si sisteme. Pentru a vizualiza detalii despre fiecare model in parte, va invitam sa accesati pagina de internet ecr-distribution.ro. Functiile si sistemele cu care sunt prevazute acestea contribuie la o functionare simpla si eficienta, si la obtinerea unor rezultate de exceptie. Spre exemplu, unele dintre modele se pot conecta la alte tipuri de echipamente, precum: cantar, scanner pentru coduri de bare, s.a., usurand semnificativ munca personalului vostru.

Pentru mai multe informatii legate de produsele pe care le comercializam (acestea incluzand si cantare electronice, imprimante, solutii software, solutii POS, cititoare coduri de bare, accesorii pentru casele de marcat, s.a.), personalul ECR Distribution sta oricand la dispozitia voastra, oferindu-va solutii optime si customizate, menite sa va aduca satisfactie maxima.

Acum poti alege casa de marcat fiscala care sa corespunda cerintelor tale, la preturi mai mult decat avantajoase din cadrul firmei ECR Distribution din Timisoara. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.