Case de marcat ieftine de la ECR Distribution – Daca aveti afaceri in domeniul comertului sau serviciilor!

case de marcat ieftineUnii comercianti nu stiu daca in activitatea prestata de ei trebuie sau nu sa foloseasca casa de marcat. In caz ca nu stiati, conform legii, au obligatia de utiliza case de marcat fiscale persoanele fizice si juridice, asociatiile familiale, precum si orice alte entitati care efectueaza cu plata, pe teritoriul Romaniei, inclusiv in punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, livrari de bunuri cu amanuntul si/sau prestari de servicii direct catre populatie. Una dintre primele obligatii ulterioare infiintarii firmei, fie ca este vorba de infiintare SRL, fie de infiintare PFA, intreprindere individuala sau intreprindere familiala, este achizitionarea unei case de marcat. Legea instituie obligativitate pentru casa de marcat fiscala prin OUG nr. 28 din 25 martie 1999  privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

In cazul in care vreti sa ramaneti in legalitate, firma ECR Distribution din Timisoara comercializeaza case de marcat second-hand in perfecta stare de functionare, care au toate avizele si indeplinesc toate conditiile impuse de lege in acest domeniu. Astfel, daca vindeti bunuri sau prestati servicii catre persoane fizice, trebuie sa emiteti bon fiscal, deci este obligatoriu sa aveti casa de marcat.

Pentru o mai buna exemplificare, iata cateva activitati in care este necesara casa de marcat: vanzari de bunuri alimentare, vanzari de haine, incaltaminte, produse beauty, bijuterii, jucarii, mobila, sanitare, decoratiuni, constructii, pet-shop, farmacii, baruri, restaurante, terase, pensiuni, reparatii calculatoare, consultanta, gradinite, locuri de joaca pentru copii,magazine on-line, etc. Sunt multe domenii in care este obligatorie folosirea casei de marcat, iar lista enumerata mai sus nu este limitata la acestea, are doar rolul de a va ajuta sa va faceti o idee.

Casele de marcat ieftine si second-hand ECR Distribution sunt preluate de la societati care isi achizitioneaza unele noi, din dorinta unei tehnologii mai avansate sau in urma modificarii dimensiunii afacerii. In ciuda acestui lucru, nu trebuie sa va ingrijorati, intrucat memoria acestora este reinoita cu articolele pe care dumneavoastra le aveti in gestiune si sunt pregatite pentru functionare. Aceste case de marcat folosesc doua role de hartie pentru imprimat. Modelele comercializate de firma din vestul tarii corespund utilizarii in mai multe spatii in care au loc tranzactii finaiciare. Printre acestea se numara magazinele mici si medii, spatiile comerciale mai mari, chioscurile si alte unitati. Toate casele fiscale oferite au memorie fiscala in conformitate cu legislatia financiara a tarii. Ele sunt omologate si indeplinesc toate conditiile de functionalitate, chiar si in cazul celor second-hand.

Echipamentele fiscale ECR Distribution sunt de calitate exceptionala apartinand unor marci ca SAPEL, ELKA, DATECS, ELTRADE, ACTIVA, ACLA si multe altele. Concomitent cu aceste oferte de case de marcat, ECR Distribution ofera si solutii pentru gestiunea fiscala a societatilor din toate domeniile de retail si servicii HoReCa si alte servicii pentru care legea impune utilizarea caselor fiscale.

ECR Distribution este un magazin situat in Timisoara, care beneficiaza de avizul eliberat de Ministerul de Finante pentru a comercializa case de marcat si a oferi servicii de reparatii pentru acestea. Toate produsele firmei sunt de o calitate desavarsita pentru ca sunt rezistente si practice, apartinand ultimei generatii. Din acest magazin puteti achizitiona, pe langa casele de marcat, si cititoare de bare, POS-uri, cantare electrice sau sertare pentru bani.

Date de contact:

Strada Albinelor nr.31 ap.2, Timisoara, Timis

Telefon: 0356-469500, 0744-629434

Articol oferit de zoom-biz.ro. 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.