Case lemn la cheie cu Class Meister

Tenditele actuale in materie de constructii ne duc spre constructiile pe structura de lemn. Inca din timpuri stravechi oamenii isi construiau case din lemn si se puteau bucura de beneficiile oferite. Veti putea remarca, daca va veti documenta, ca astfel de case din lemn se construiesc in toata lumea, existand tari in care chiar predomina. Daca si dumneavoastra intentionati sa va construiti o casa din lemn, trebuie sa stiti ca firma Class Meister vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune oferte de case lemn la cheie. Visul dumnevoastra de a avea o casa poate fi acum realizat datorita serviciilor oferite de aceasta firma.

Informatii utile despre firma Class Meister cu ajutorul careia puteti cumpara case lemn la cheie

 

Case lemn la cheie cu Class Meister 1Aceasta firma, infiintata in anul 2012, isi are sediul in judetul Neamt, in localitatea Vanatori, fiind specializata in proiectarea si executia de constructii din lemn: case lemn prefabricate, case lemn la cheie, casute, rulote din lemn, chioscuri din lemn.

Class Meister utilizeaza in proiectele sale tehnologii de sudare cu placute multicui, in functie de proiectele clientilor sai.

Prin perseverenta, seriozitate, calitatea serviciilor oferite si idei de fiecare data viabile, aceasta firma s-a impus pe plan local si a reusit sa castige increderea a tot mai multi clienti.

Acestia din urma si-au putut indeplini visul de a avea o casa.

Ce avantaje au aceste case lemn la cheie?

 

Aceste case lemn la cheie prezinta foarte multe avantaje, pe care este bine sa le stiti inainte de a achizitiona una. Astfel:

case lemn la cheie au o structura foarte rezistenta, datorita lemnului utilizat;

– izolatia este stabilita de catre constructori, insa cele raspandite materiale folosite la izolatie sunt: lana de lemn si lana minerala. Si la exterior sunt izolat cu un material special, care asigura astfel un confort sporit;

– aceste case lemn la cheie sunt durabile, putand rezista chiar si un secol;

– lemnul folosit la astfel de constructii este tratat impotriva cariilor, antifungic si ignifugic, astfel aveti garantia ca lemnul nu va putrezi si nu va lua foc;

– aceste case lemn la cheie au o rezistenta ridicata la cutremure, putand rezista chiar si la o magnitudine de 8 grade pe scara Richter;

– peretii de tip “sandwich” confera o excelenta izolatie fonica si termica;Case lemn la cheie cu Class Meister

– astfel de case lemn la cheie se construiesc destul de repede; in doar 3 luni putand deja sa va mutati in noua casa; nu conteaza perioada in care se construiesc-putandu-se ridica case lemn la cheie in orice anotimp;

– lemnul este un material ecologic, natural si deci, nu afecteaza mediul;

– consum redus de energie pentru a incalzi locuinta.

Firma Class Meister foloseste pentru constructii sale molid si brad de inalta calitate. Lemnul este tratat prin pensulare sau imersie cu mai multe substante de import, obtinandu-se la finalul acestui proces un lemn rezistent, care se preteaza pentru constructia de case.

Cum puteti lua legatura cu aceasta firma din Neamt, care va ofera case lemn la cheie?

 

Class Meister poate fi contactata prin telefon, fax, sau e-mail. De asemenea, pentru a afla mai multe informatii despre aceasta firma, puteti accesa site-ul classmeister.ro. Pentru case lemn la cheie, nu ezitati sa solicitati sprijinul specialistilor de la firma Class Meister din Vanatori, Neamt.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.