Casete luminoase Graphotek Expres – Pentru un business profitabil!

Flyere-Galati-kyvv1Casetele luminoase au fost intotdeauna un punct de atractie major pentru orice spatiu, punand in valoare excelent mesajul publicitar al  oricarei companii. Indiferent daca vorbim de producatorii de mobila sau de marii retaileri de cosmetice, indiferent daca vorbim de spatii premium, precum muzeele, aeroporturile sau showroom-urile marcilor auto de lux sau de magazinele mici de la parterul blocului tau, casetele luminoase au fost si sunt principalul mijloc de cumunicare pentru campanii de marketing si de brand, pentru lansari de produse noi, reduceri de sezon, etc. Cu sediul in Tecuci, compania Graphotek Expres confectioneaza diverse modele de casete luminoase, cu diferite forme si dimensiuni, in functie de cerintele si preferintele clientilor.

Atunci cand ne aflam in fata unui spatiu comercial, este evident faptul ca, cel mai mare impact vizual il au elementele de semnalistica luminoase. In aceasta categorie intra si casetele luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra. Serviciile de productiee publicitara oferite de catre tipografia Graphotek Expres, aveti posibilitatea de a achizitiona casete luminoase realizate dupa indicatiile dumneavoastra in ceea ce priveste dimensiunea, forma, si culoarea acestora din urma.

Asadar, profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa poate avea diverse forme si dimensiuni si se poate personaliza in cele mai variate culori. Specialistii Graphotek Expres ofera o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie. Materialele de cea mai buna calitate folosite in confectionarea casetelor permit amplasarea acestora atat in interior (in centre comerciale), cat si in spatiile exterioare, pentru informarea clientilor asupra anumitor aspecte (orare ale magazinelor, produsele sau serviciile oferite) sau aducerea la cunostinta acestora asupra localizarii unei firme, institutii, cabinet, etc. Casetele sunt rezistente in timp impotriva proceselor ce ar putea afecta calitatea acestora, precum si a conditiilor meteo nefavorabile, in cazul amplasarii in exterior.

Asadar, este clar faptul ca, cel mai mare impact vizual il au elementele de semnalistica luminoase. In aceasta categorie intra si casetele luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa poate avea diverse forme si dimensiuni, si se poate personaliza in cele mai variate culori. Graphotek Expres ofera o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dumneavoastra, continuand cu designul grafic oferit de specialistii firmei si pana la montajul casetei, Graphotek Expres va ofera un set de servicii ireprosabile.

In afara de serviciile de creatie publicitara, precum activitati de branding si naming sau crearea de logo-uri, firma Graphotek Expres mai pune la dispozitie clientilor, o serie de servicii tipografice, editare de carte sau furnizare a rechizitelor si produselor de papetarie.

Date de contact:

Tecuci, jud. Galati

Str. V.Alecsandri, nr.2, bl.R, ap.24

Tel +40.236.812 144

Fax +40.236.812 144

Articol oferit de zoom-biz

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.