Cassa Dekor – calitate “la cheie”

Case din lemnAvem o zicala din batrani care ne spune cam asa: “Codru-i frate cu romanul”. Acest fapt nu este unul intamplator, intrucat de-a lungul istoriei sale poporul roman a avut in mediul inconjurator (paduri, dealuri, munti) un aliat de nadejde. Istoria, chiar daca este ignorata astazi de unele persoane, ne sta marturie in cele doua milenii de existenta inscrise, impotriva cuceritorilor romani, a navalitorilor din rasarit, a turcilor, a tatarilor si a altor naţii care au râvnit la meleagurile noastre. Aceste fapte sunt legate si de padure, care a fost scut de aparare si adapost pentru luptatori si populatie. Timpul a trecut insa si romanul nu a mai avut nevoie sa se ascunda in codru. Insa, si-a dat seama ca acest codru poate fi de folos.

Zilele noastre ne demonstreaza din plin aceasta legatura stransa dintre roman si resursele codrului. In special lemnul a fost si este o materie prima esentiala pentru aparitia si dezvoltarea extinselor asezari umane. Daca in trecut era folosit mai mult pentru realizarea energiei termice si a armelor de lupta sau de vanat, lemnul a devenit astazi un element esential in industria constructoare. O firma care foloseste lemnul in constructii la standarde calitative extrem de inalte este SC Cassa Dekor SRL din Satu Nou de Jos (judetul Maramures).

Infiintata relativ recent, in 2007, Cassa Dekor este constituita dintr-o o echipa tanara si dornica de acumulare de experienta profesionala, care ofera tuturor clientiilor serviciul de constructii de case oriunde in Romania. Incepand cu anul 2010, managementul firmei a hotarat sa ofere clientilor sai servicii integrate in constructii sau cum se mai spune in domeniu: “case la cheie”. Firma beneficiaza de asemenea si de expertiza unui arhitect cu experienta, doamna Iuliana Göbel. Lucrarile de instalatii sunt proiectate de catre Ing. Vlad Ghetie, iar realizarea lor este strict supravegheata de acesta. Din gama extinsa de case construite de Cassa Dekor se numara case construite pe baza de lemn sau pe baza de caramida.

Atat la casele care au la baza caramida, cat si la cele care se bazeaza exclusiv pe lemn, exista o serie de avantaje si dezavantaje. In ceea ce priveste casele de lemn (click aici), firma din Maramures pune la dispozitie urmatoarele variante de constructii:

– Case din lemn pe structura americana

– Case la cheie din lemn sau din caramida

– Case semifinisate, case la rosu

– Case de locuit sau case de vacanta

Construirea in lemn permite realizarea unei importante economii de energie. Pentru prelucrarea lemnului se folosesc mult mai putine resurse energetice decât pentru prelucrarea altor materiale de constructii.

Confortul lemnului: o constructie din lemn  imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi. La construirea unei case traditionale se foloseste apa, iar peretii unei astfel de constructii  se usuca în 10-24 luni. In plus, construind din lemn, castigati in jur de  5- 7 % de suprafata utila in raport cu o constructie umeda. De asemenea, lemnul permite o mare libertate arhitecturala la conceptia casei dvs.

Rezistenta la cutremur: Principiul de transmitere al greutatii este acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice. Acest fapt impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter.

 Ofertele speciale din gama caselor de lemn includ:

Casa Laura: 3 camere

– Casa Corina: 3 camere,

– Casa Mariana: 4 camere

 Datele de contact:

 Satu Nou de Jos, nr. 86, Jud. Maramures

 Tel: 0756 322 811 / 0737 143 094

 Email: office@casa-ieftina.ro

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.