Cautati consumabile service auto de calitate ireprosabila? Gasiti solutii profesionale in oferta Inedit Grup

Detineti un service auto si ati inceput sa aveti succes, sa apeleze din ce in ce mai multi clienti la dvs. pentru ca le rezolvati problemele in timp util si la preturi accesibile? Vreti sa atrageti si mai multi clienti, insa nu dispuneti chiar de toate produsele profesionale pe care vi le-ati dori? Accesati site-ul companiei Inedit Grup, si consultati intreaga oferta a acestei echipe de profesionisti. Cu siguranta veti fi interesat sa achizitionati consumabile service auto la cele mai bune preturi!

Gasiti o gama variata de consumabile service auto numai la firma Inedit Grup

Consumabilele service auto reprezinta o intreaga categorie de produse profesionale pentru afacerile de succes din tara noastra. Orice detinator de atelier sau service auto stie cat de importante sunt acestea pentru satisfactia deplina a clientilor. Din categoria consumabilelor service auto fac parte indeosebi produsele de ingrijire a masinii, si anume spray-urile, lavetele, dar si cosmeticele auto.

Asadar, fie ca este vorba de lavete, solutii de spalat geamuri sau solutii industriale de curatare, acestea sunt importate de la cei mai renumiti producatori internationali, si distribuiti clientilor din Romania de catre echipa Inedit Grup. Consumabilele service auto sunt comercializate la preturi accesibile, astfel incat sa nu trebuiasca sa cheltuiti mai mult decat ar fi necesar, pentru ca masina pe care v-a adus-o clientul sa fie inapoiata in perfecta stare de functionare, cu un aspect impecabil.

Din categoria consumabile service auto din oferta Inedit Grup veti observa, accesand site-ul companiei, ca fac parte spray-urile. Acestea pot fi de mai multe feluri, in functie de scopul pentru care sunt produse: pentru protejarea suprafetelor metalice de factorii externi, pentru relee, intrerupatoare sau antene, dar si spray-uri pentru lubrifiere sau pentru curatarea franelor si ambreiajelor.

Lavetele sunt o alta categorie de produse pe care o gasiti in domeniul consumabile service auto pe site-ul Inedit Grup. Acestea se pot cumpara la set, la bucata sau la rola, si pot fi gasita intr-o gama variata de culori, dar si in functie de scopul acestora. Asadar, achizitionati lavete auto fara silicon, din materiale speciale, din polyester si poliamida, perfecte pentru ateliere, tinichigerii si service-uri auto.

Inedit Grup va mai ofera, in categoria consumabile service auto, si produse pentru intretinerea suprafetelor interioare sau exterioare, si anume spray-uri anti mucegai, pentru indepartarea murdariei sau curatarea jantelor de ulei, praf si grasine, sau spuma pentru tapiterie si covorase.

Consumabile service auto la preturi accesibile numai de la Inedit Grup

Inedit Grup isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre de peste 10 ani, ocupandu-se de comercializarea de scule, echipamente de protectie, cosmetice auto, consumabile service auto si echipamente si mobilier special concepute pentru service-uri. Portofoliul bogat de clienti, oferta variata de produse de calitate si preturile acceptabile chiar si pentru persoanele fizice, dar si profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea membrilor echipei Inedit Grup, sunt doar cateva dintre motivele care va vor determina sa achizitionati consumabile service auto de la Inedit Grup.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.