Cautati lampi industriale cu LED? Solar Watts va face o oferta de nerefuzat!

1360442409_afadsfIluminatul industrial si rezidential a cunoscut, in ultimul deceniu, transformari majore, si toate de bun augur. Pe piata din Romania au aparut solutii de iluminat cu LED, oferite de compania Solar Watts, care sunt mult mai eficiente decat cele clasice. Becurile cu LED nu afecteaza sanatatea, au o lumina placuta, si va ajuta sa faceti economie la factura de energie electrica. In plus, nu se sparg si au o durata de functionare extrem de indelungata. Compania Solar Watts va pune la dispozitie lampi industriale cu LED, usor de montat, de folosit, si cu costuri de mentenanta scazute. Lampile industriale cu LED sunt ideale pentru a fi aplicate in fabrici, uzine, hale, garaje, depozite, poduri sau tuneluri, benzinarii, si lista poate continua.

Caracteristici si avantaje lampi industriale cu LED de la Solar Watts

Firma Solar Watts cu sediul in Braila, infiintata in anul 2009, ofera clientilor sai solutii ingenioase si foarte accesibile de iluminat rezidential sau industrial. Lampile industriale cu LED, spre exemplu, reprezinta solutia perfecta pentru iluminarea interioara a fabricilor, halelor sau altor spatii industriale. Acestea au o durata indelungata de functionare, se instaleaza usor, si reduc substantial costurile energiei electrice consumate.
Sursele de iluminat clasice sunt primite din ce in ce mai reticent de catre utilizatorii romani, dar si pe plan mondial, datorita pericolelor pe care acestea le prezinta asupra sanatatii noastre. Asadar, in legislatia europeana existand prevederea de inlocuire a surselor de iluminat cu incandescenta si descarcare de gaze pana anul viitor, poate ca ar fi cazul sa va indreptati atentia catre oferta companiei Solar Watts. Lampile industriale cu LED va ajuta sa economisiti energie cu pana la 80-90 la suta, iar sistemul optic utilizat este superior, in ceea ce priveste pierderile.
Mai mult decat atat, durata de viata a lampilor industriale cu LED depaseste pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta sau fluorescente, avand chiar si o rezistenta sporta la vibratii sau socuri. Lampile industriale cu LED rezista in conditii mai grele decat celelalte tipuri de becuri, functionand chiar si la o temperatura scazuta. In plus, cheltuielile de intretinere sunt insignifiante, apropiindu-se chiar de zero.

Solar Watts – distribuitor de lampi industriale cu LED si alte solutii de iluminare

Compania Solar Watts va ofera lampi industriale cu LED, moderne si eficiente, care au un domeniu larg de aplicabilitate, fiind potrivite pentru diverse locatii industriale, dar si comerciale. Acestea nu contin plumb sau mercur, nu emit niciun fel de radiatii sau noxe, si sunt disponibile pentru orice buget. Preturile sunt avantajoase pentru clienti, iar conditiile de livrare asemenea, deosebit de convenabile. Consultati intreaga oferta de produse a companiei Solar Watts, pe site-ul solarwatts.ro, si veti descoperi adevaratele avantaje de care puteti beneficia si dvs. Lampile industriale cu LED sunt solutia moderna pentru orice afacere, din domeniul industrial sau comercial!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.