Cauti O Firma PentruTransport Agabaritic? Zoli Agabaritice Este Alegerea Perfecta

Ai nevoie de o companie serioasa care sa ofere transport agabaritic? Apleaza cu incredere la compania Zoli Agabaritice si vei avea parte de servicii de calitate si o echipa de profesionisti.

Firma a fost infiintata in anul 2000 si ofera solutii profesionale si eficiente de transport agabaritic. In cei 11 ani de activitate compania s-a dezvoltat progresiv, devenind de la o mica afacere o companie romaneasca de transport agabaritic de incredere care raspunde necesitatilor si cerintelor cele mai diverse ale partenerilor si clientilor.

Transport agabaritic de la Zoli Agabaritice

Principala competenta a firmei o reprezinta transporturile agabaritice, furnizand in diverse tari din Europa servicii complete de transport agabaritic, incepand de la conceperea proiectului de transport si obtinerea autorizatiilor necesare pentru efectuarea transportului, pana la finalizarea acestuia in conditii de maxima siguranta.

Echipa de profesionisti Zoli Agabaritice alege intotdeauna rutele optime pentru ca transportul marfii sa se realizeze in timp util si in limita bugetului estimat. Firma dispune de o flota moderna specializata cu 5 trailere capabile sa transporte materiale si utilaje de orice dimensiune si greutate pana la maxim 45 de tone.

Toate masinile din parcul auto au asigurare CMR pana la 500000 euro/masina si sistem de supraveghere GPS. Pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii logistice, firma investeste continuu in tehnologie. Planurile de dezvoltare ale companiei includ la momentul actual achizitionarea unui trailer cu 6 axe cu o capacitate de transport de pana la 60 de tone si diversificarea parcului auto cu utilaje de transport cu o capacitate de pana la 100 de tone.

Compania clujeana de transport agabaritic Zoli Agabaritice ofera solutii de transport de marfuri agabaritice cu urmatoarele dimensiuni maxime:

– lungime: 32 m

– latime: orice latime transportabila

– inaltime: pana la 5 m, de la 5 m in sus se pot efectua transporturi, dar in regim special

– greutate: 45 tone.

Firma poate transporta o varietate de produse, printer care prefabricate, grinzi de beton de pana la 30 m lungime, utilaje agricole: combine, tractoare, semanatori, pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare, utilaje de constructii: excavatoare, compresoare, compactoare, vibrocompactoare, stivuitoare, buldozere, vole etc.

De ce sa alegi firma Zoli Agabaritice?

Misiunea  companiei este de a furniza servicii de transport agabaritic la cele mai inalte standarde. Valorile care ii ghideaza in activitatea aceasta sunt: responsabilitatea, eficienta, siguranta, calitatea si orientarea spre clienti.

Personalul firmei este perfect instruit in ceea ce priveste incarcarea, ancorarea si descarcarea marfii, astfel incat transportul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. De asemenea, fiecare transport efectuat de compania Zoli Agabaritice este asigurat, indiferent daca este pe ruta nationala sau europeana.

Atuurile firmei Zoli Agabaritice sunt siguranta si calitatea serviciilor prestate, calificarea personalului, precum si performanta echipamentelor si utilajelor de transport agabaritic de care dispune.  Firma detine resursele necesare pentru a asigura intotdeauna servicii de inalta calitate si maxima promptitudine.

Apeleaza cu incredere la firma Zoli Agabaritice si vei avea parte de o echipa de profesionisti si servicii ireprosabile la preturi competitive.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.