Cauti un producator de pardoseli industriale? Lindec Romania!

pardoseli industrialeConsiderata una dintre cele mai importante parti ale unei constructii industriale, pardoseala trebuie aplicata fara cusur, fara denivelari, folosind doar materiale de calitate menite sa ofere durabilitate si un aspect uniform.

Daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie servicii de turnare pardoseli industriale, raspunsul vine de la Lindec Romania, unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia.

In cadrul serviciilor oferite de Lindec Romania, clientii pot beneficia de lucrari de turnare pardoseli industriale, la cele mai inalte standarde europene. Firma noastra dispune de toate resursele necesare pentru pardoseli industriale de calitate, ideale oricaror aplicatii, gratie materialelor utilizate si a turnarii perfecte.

In plus, la finalizarea lucrarilor, toti clientii vor primi un certificat de calitate, acordat chiar de catre producatorul suedez, precum si o garantie pentru pardoselile executate.

Asadar, fie ca activezi in domeniul farmaceutic, alimentar, auto, etc. si ai nevoie de pardoseli industriale executate cu grija pentru detalii, apeleaza la Lindec Romania, garantia ta pentru lucrari impecabile.

Pardoseli industriale-Proiectate sa reziste!

Depozitele, spatiile de productie, atelierele auto, garajele, etc, chiar daca par constructii extreme de simple, ele necesitat o atentie aparte, mai ales atunci cand vine vorba de turnarea pardoselilor. Motivul? In primul rand, pardoseala ocupa cea mai mare suprafata din constructie, fiind responsabila atat de impactul vizual cat si de buna desfasurare a activitatilor respective.

Cladirile industriale sunt spatii in care se desafasoara activitati dintre cele mai complexe. Tipul de pardoseala trebuie ales in functie de destinatia cladirii, conditiile de trafic si uzura, adaptarea la stratul suport si la temperaturi extreme.

Pardoselile industriale trebuie executate astfel incat sa fie rezistente la frecare, la solicitari chimice si mecanice, la vibratii, coroziune si diversi factori de mediu. Dincolo de rezistenta la zgariere, crapare si faramitare, o pardoseala industriala trebuie sa reziste la actiunea substantelor chimice, avand in vedere faptul ca in multe spatii se lucreaza des cu diferite tipuri de uleiuri, aditivi sau deseuri.

Fiind lucrari de mare amploare, este necesar ca pentru turnarea pardoselilor industriale sa ai alaturi experienta si profesionalismul unei companii specializate in domeniu, care sa poata oferi solutii persoanalizate, adaptate necesitatilor tale.

Apeleaza la ajutorul Lindec Romania, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati executanti de pardoseli industriale si profita de avantajele unor lucrari de calitate! Pe scurt, pardoselile industriale Lindec Romania sunt recunoscute gratie rezistentei deosebite  la uzura.

Lindec Romania-De peste 13 ani suntem experti in pardoseli industriale. Alege Lindec Romania si profita de calitatea lucrarilor cu preturi mici!

Daca vrei ca spatiul tau industrial sa fie accesorizat cu pardoseli rezistente la uzura, actiuni chimice si mecanice, Lindec Romania este ceea ce cauti. Dincolo de calitate lucrarilor, firma noastra garanteaza pardoseli industriale cu un aspect estetic placut, uniform, rezistent odata cu trecerea timpului.

Reprezentant unic al companiei AB Lindec din Suedia, Lindec Romania are accesul la materiale moderne si echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora putem executa chiar si cele mai complexe lucrari de turnare pardoseli industriale.

Echipa noastra este bine organizata, astfel incat lucrarile se efectueaza rapid, fata timpi pierduti si fata costuri suplimentare.

Odata finalizate lucrarile, firma noasta va oferi certificat de calitate si o garantie, pe baza carora, in cazul aparitiei unor eventuale probleme, Lindec Romania le va solutiona.

Mai multe informatii despre turnare pardoseli industriale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.