Cauti solutii de iluminare exterioara? – Resonance Distribution

8a522b2901437d1ff6c1a2f6e79a0198Iluminarea exterioara este un aspect extrem de important, in special pe timpul noptii, descurajand furturile si atacurile  si asigurand siguranta persoanelor care se afla inca afara la acea ora. Exista o multitudine de tipuri de surse si de corpuri utilizate pentru iluminare exterioara, fiecare avand propriile avantaje (consum redus, eficienta crescuta, facilitate in momentul instalarii, intretinere usoara etc). In cazul in care cauti o solutie optima pentru a asigura iluminarea exterioara, iti recomandam sa arunci o privire peste proiectoarele de iluminat exterior comercializate in cadrul magazinului online Resonance, apartinand companiei Resonance Distribution!

In ce cazuri poti avea nevoie de astfel de surse de iluminat pentru exterior?

Protectie – in cazul in care locuinta ta este situata intr-o zona a localitatii care este mai putin iluminata pe timpul noptii, aceasta poate fi vazuta ca tinta usoara pentru o gama vasta de raufacatori. O zona puternic iluminata va descuraja orice actiune de talharie; astfel, utilizarea proiectoarelor pentru iluminare exterioara va vor ajuta sa va simtiti in siguranta atat pe tine, cat si pe vecinii tai. Mai mult decat atat, in cazul in care alegi sa instalezi si un sistem de supraveghere video, imaginile redate de catre acesta vor fi mult mai clare si mai informative datorita luminii prielnice.

Marketing – o lumina puternica in timpul noptii ii va atrage atentia oricarui trecator. Proiectoarele de iluminat in exterior pot fi utilizate pentru a scoate in evidenta panouri publicitare sau chiar sediul afacerii tale  (locatii de tip Horeca, afaceri mici, cladiri institutionale si multe altele ). In plus, in cazul in care detii un restaurant sau un motel, o iluminare eficienta in exterior le va oferi mult mai multa incredere clientilor tai pe timpul noptii, ceea ce iti va transforma afacerea in alegerea lor numarul unu.

Cresterea vizibilitatii pe timp de noapte – chiar daca, odata cu caderea serii, majoritatea persoanelor aleg sa isi petreaca timpul acasa, in siguranta locuintei lor, exista persoane care lucreaza pana seara tarziu sau care aleg sa iasa in oras cu prietenii. Proiectoarele pentru iluminat in exterior le vor veni in ajutor persoanelor respective, oferindu-le vizibilitate maxima pe timpul noptii ; astfel, acestea se vor putea orienta mai usor, chiar daca nu cunosc zona, fie ca sunt la volan sau sunt pietoni.

Avantajele proiectoarelor de iluminat pentru exterior oferite de Resonance Distribution:

Calitatea superioara – proiectoarele pentru iluminat in exterior comercializate in cadrul magazinului nostru online sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind extrem de eficiente si avand o rezistenta crescuta in cazul mai multor factori: utilizare indelungata, praf si alte particule, umezeala, temperaturi crescute sau scazute, intemperii. Mai mult decat atat, acestea ofera un grad de protectie ridicat si sunt foarte usor de instalat si de intretinut.

Consum de energie redus – utilizarea acestor surse de iluminare exterioara iti ofera si beneficii legate de partea financiara; proiectoarele consuma putina energie electrica si au o durata indelungata de viata.

Pret avantajos – apeland la produsele comercializate in cadrul magazinului online Resonance, iti vei recupera investitia in cel mai scurt timp, atat datorita eficientei proiectoarelor oferite cat si a preturilor avantajoase!

Posibilitati multiple – proiectoarele pentru iluminare exterioara au un design deosebit, putand fi instalate in orice tip de spatiu; mai mult decat atat, pentru a se incadra perfect in stilul cladirii tale, poti alege si culoarea preferata (negru, alb).

Alege proiectoare iluminat exterior Resonance Distribution! Pentru a plasa o comanda, viziteaza magazinul online www.resonance.ro !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.