Cauti teava metalica sudata? PriMetal iti vine in ajutor!

teava metalica sudataDomeniul constructiilor este unul extrem de complex, datorita multitudinii de solutii existente in zilele noastre. Un bun cunoscator al acestui domeniu stie exact ce tipuri de materiale si echipamente sa utilizeze pentru fiecare tip de constructie in parte, dar si unde poate gasi toate produsele necesare. In cazul in care te afli printre posesorii gamei de cunostinte necesare in domeniul constructiilor, insa nu stii inca de unde poti procura materialele necesare, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de PriMetal! Gama de produse cuprinde teava metalica sudata, dar si plase sudate, diverse tipuri de tabla zincata, coame si alte produse confectionate din otel.

Afla mai multe despre teava metalica sudata!

Dupa cum am precizat si mai sus, teava metalica sudata este utilizata in special in domeniul constructiilor metalice, insa pot fi folosite si in instalatii. Exista mai multe tipuri de tevi metalice sudate, de la tevi sudate elicoidal pana la tevi circulare sudate din otel nealiat pana la profile cave formate la rece din oteluri nealiate, cu granulatie fina. In momentul in care comanzi tevi metalice sudate, caracteristicile ce trebuie mentionate sunt diametrul si grosimea de perete dorite, dar si tipul de otel din care urmeaza a fi confectionate.

Este foarte important ca, in momentul in care ai nevoie de tevi metalice sudate, sa cauti din timp un producator care sa iti vina in ajutor. In special in cazul in care ai nevoie de produse personalizate pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul proiectului tau, producatorul are nevoie de o anumita perioada de timp pentru a realiza comanda si pentru a-ti oferi produsele dorite. In plus, iti recomandam sa apelezi la ajutorul unei companii care are posibilitatea de a-ti livra produsele la adresa la care se desfasoara lucrarea ta, pentru a economisi timp si bani in ceea ce priveste transportul.

Teava metalica sudata oferita de PriMetal

Compania PriMetal iti sta la dispozitie cu o gama variata de tevi metalice sudate, dar iti ofera si posibilitatea de a-ti crea propria oferta personalizata. Tevile sunt confectionate din otel S235JR sau otel S275JR, avand lungimea uzuala, de 6 metri. Tevile din otel oferite de PriMetal sunt de mai multe tipuri:

–         Tevi rotunde din otel, cu diametre cuprinse intre 16 si 159 mm si grosimi cuprinse intre 1,5 si 4 mm

–         Tevi patrate din otel, cu dimensiunea de 15×15 mm

–         Tevi rectangulare, ce au o dimensiune de 150×100 mm si o grosime a otelului care variaza intre 1,4 si 4 mm

PriMetal utilizeaza materiale de calitate in procesul de productie al tevilor metalice sudate; mai mult decat atat, compania noastra iti ofera un raport extraordinar calitate – pret. Preturile tevilor metalice sudate vor fi calculate in functie de dimensiunile produselor, de cantitatea acestora, dar si de numarul de tevi pe care l-ai comandat. Prin urmare, cu cat vei plasa o comanda mai mare, cu atat vei beneficia de un tarif mai avantajos; de aceea, iti recomandam sa comanzi cantitati de produse necesare pentru mai multe lucrari (tevile metalice sudate sunt extrem de rezistente si durabile si nu vor fi afectate de trecerea timpului, in special in cazul in care sunt depozitate in conditii potrivite).

Alege teava metalica sudata comercializata de PriMetal! Pentru a obtine mai multe informatii, apeleaza unul dintre numerele de telefon: 0743 060 611 sau 0745 194 712.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.