Cauti uleiuri pentru turbine? Solutia:Facility Distrib

Cauti uleiuri pentru turbine? Solutia:Facility DistribEsti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de uleiuri pentru turbine, de inalta calitate si cu proprietati dintre cele mai diverse, furnizate direct de la producatori de top din domeniu? Raspunsul vine de la Facility Distrib, un important distribuitor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si nu numai. Astfel, din catalogul variat de produse oferit de Facility Distrib ai posibilitatea de a alege uleiuri care pot fi utilizate pentru lubrefierea diferitelor tipuri de turbine, fie ca este vorba despre cele cu abur, de gaz ori cu ciclu automat. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera calitatea dorita la tarife competive, un argument suficient pentru a consulta oferta Facility Distrib.

Uleiuri pentru turbine- Calitate, eficienta si randament maxim

Turibinele sunt instalatii foarte complexe iar uleiul utilizat pentru acestea este esential in asigurarea operarii lor corecte, mentinerii la minimum a costurilor de intretinere si prevenirii eventualelor defectiuni costisitoare. Datorita rolului sau extrem de important in buna functionare a instalatiei, uleiul este produs din uleiuri pe baza minerala, de calitate. Asadar, acolo unde se doreste performanta si un bun randament al echipamentelor este obligatoriu sa se folosesca uleiuri speciale, adaptate exigentelor in materie de calitate, rezistenta si durabilitate. Daca nu doresti sa dai gres in alegerile facute, alege sa ai alaturi un furnizor capabil sa-ti ofere solutii eficiente necesitatilor tale, produse de calitate si costuri scazute. Facility Distrib urmareste sa ofere atat sectorului de productie alimentara, cat si altor industrii, echipamente si consumabile menite sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere. In acest sens, compania noastra a dezvoltat o gama bogata de uleiuri  cu proprietati unice, adecvate fiecarui sector in parte: uleiuri de motor, hidraulice, de circulatie, pentru compresoare aer cu piston sau surub, pentru turbine, pentru transmisii industriale, pentru lagare, pentru glisiere, pentru prelucrarea metalelor feroase si neferoase, pentru tratament termic, pentru transfer termic, etc.

Uleiuri pentru turbine doar prin Facility Distrib

In catalogul de produse oferit de Facility Distrib gasesti si uleiuri pentru turbine cu foarte bune proprietati de spumare, dezaerare, oxidare si dezemulsionare. Uleiurile comercializate de compania noastra ofera o stabilitate hidrolitica deosebita si o filtrabilitate excelenta. Mai mult decat atat, prin aplicarea acestor uleiuri, turbinele vor fi protejate impotriva uzurii, coroziunii si ruginei, ceea ce se traduce prin performanta si randament maxim, dar si  prin reducerea timpilor de nefuctionare. Pe scurt, uleiurile pentru turbine puse la dispozitie de Facility Distrib asigura o buna functionare a instalatiilor si o rezistenta de durata, fara defectiuni. Aceste produse pot fi achizitionate intr-un raport optim calitate-pret. Consulta catalogul nostru si convinge-te!

Facility Distrib, companie cu sediul in Bacau, comercializeaza in primul rand produse utilizate in procesul de productie. Printre acestea se numara: schimbatoare de caldura, pompe, pasterurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi de inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, precum si multe altele. Si pentru ca ne dorim sa oferim accesul clientilor nostri la o gama cat mai diversificata de produse, am dezvoltat si o alta linie de distributie, cea de produse de spalare si dezinfectie in industria alimentara, urmata de produse de transmisia puterii, ulei si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, scule si produse de intretinere, etc. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.