Cauti/oferi servicii in domeniul bilete/tichete? www.zoom-biz.ro

bileteIn viata fiecarei persoane exista evenimente memorabile; ne referim momentan la acel tip de eveniment la care participi alaturi de prieteni, dar si de oameni necunoscuti, cu care singurul lucru pe care il ai in comun este pasiunea pentru o anumita activitate sau dorinta de a sarbatori o anumita ocazie.

Desigur, cele mai frumoase evenimente incep cu un bilet, un tichet sau cu o invitatie; astfel, vei avea mereu la dispozitie un suvenir care sa iti aduca aminte atat de clipele frumoase petrecute pe parcursul evenimentului cu pricina, cat si de bucuria pe care ai resimtit-o in momentul in care ti s-a confirmat participarea la acel eveniment si nerabdarea cu care ai asteptat sa treaca zilele. In cazul in care cauti sau oferi bilete sau tichete pentru diverse evenimente, platforma www.zoom-biz.ro iti vine in ajutor!

Oferi bilete?

Mereu ti-a placut sa aduci putina bucurie in viata celor din jurul tau, asa ca te-ai gandit: de ce sa nu faci o cariera din asta? Cu totii stim cata fericire provoaca detinerea unui bilet pentru evenimentul preferat si cum acesta urmeaza a fi pastrat ani intregi, in jurnale, albume etc. Prin urmare, ai decis sa faci parte din randul persoanelor care contribuie la aceasta bucurie si ti-ai infiintat o afacere de producere sau comercializare bilete pentru diverse evenimente. In acest caz, Zoom-Biz iti ofera ocazia de a-ti promova afacerea online, prin cativa pasi simpli:

– crearea unui cont in cadrul platformei Zoom-Biz;

– achizitionarea unuia dintre pachetele oferite de site-ul nostru, care iti aduce urmatoarele beneficii: crearea unui profil complet, un admin personal, realizarea unui anumit numar de articole despre firma ta si produsele comercializate, distribuirea in retelele de socializare, crearea unui anumit numar de comunicate de presa etc;

– preluarea comenzilor.

Afacerea ta isi are locul in sectiunea “Bilete/Tichete”  a platformei www.zoom-biz.ro. Vrei sa fii sigur ca te incadrezi in acest domeniu? Iti vom da ca exemplu cateva dintre produsele si serviciile care sunt deja promovate in aceasta categorie:

– rezervari bilete;

– bilete la concerte pe teritoriul Europei;

– servicii de print bilete pentru diverse evenimente (cum ar fi Balul Bobocilor);

– tipografii bilete/tichete;

…si multe altele. Nu ezita sa ne contactezi pentru a te face cunoscut! Prin colaborarea cu Zoom-Biz, vei beneficia de doua avantaje: in primul rand, vei avea ocazia de a le oferi persoanelor din jurul tau mici motive de bucurie, iar in al doilea rand, vei avea ocazia de a-ti promova afacerea si de a o privi inflorind!

Cumperi bilete?

Ti se intampla sa vezi peste tot afise pentru diverse evenimente (concerte, piese de teatru, evenimente sportive etc), insa foarte rar se precizeaza si cum poti intra in posesia biletelor. Nimic mai simplu! Acceseaza platforma www.zoom-biz.ro, viziteaza profilele firmelor care ofera servicii si produse in acest domeniu si vezi daca una dintre ele iti poate oferi ceea ce iti doresti!

Mai mult decat atat, pe langa procurarea si comercializarea biletelor pentru anumite evenimente, firmele promovate in cadrul site-ului Zoom-Biz se pot ocupa si cu realizarea acestora: daca organizezi un eveniment (cum ar fi Balul Bobocilor) si ai nevoie de un expert care sa te ajute sa creezi si sa vinzi biletele, apeleaza la ajutorul nostru!

Pentru a obtine mai multe informatii, viziteaza subcategoria “Bilete/Tichete” din cadrul site-ului www.zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.