Cazane abur saturat de la Compact Sigma!

cazane abur saturat

 

Societatea Compact Sigma din Bucuresti a fost infiintata in anul 1993 avand ca domeniu principal de activitate proiectarea si productia de cazane abur saturat, cazane de apa fierbinte si cazane de apa calda. Atat cazanele de abur saturat, cat si celelalte doua tipuri de cazane functioneaza pe baza de combustibil gazos sau lichid, sunt ignitubulare orizontal, cu supratensiune in focar. Cazanele de apa calda si de apa fierbinte au pana la 5 Gcal/h, iar cele de abur saturat au presiuni de 1, 4, 6, 8, 10, 12 bar si debite cuprinse intre 100 si 6000 kg abur/ h.

In ce domenii se pot utiliza aceste cazane abur saturat?

Aceste echipamente au aplicatii dintre cele mai diverse, acolo unde procesele tehnologice solicita in diverse faze, aburul ca purtator de energie termica: in unitati spitalicesti, in industria farmaceutica, in industria alimentara, agricultura, industria de textile si confectii, industria zootehnica, in reteaua hoteliera, in industria de constructii la prepararea betoanelor, in diverse ramuri ale industriei prelucratoare a metalelor, in industriile legate de pielarie si incaltaminte, in industria celulozei si hartiei, in unitati militare si reteaua penitenciarelor, in diverse ramuri ale industriei prelucratoare a metalelor, etc.

Avantaje cazane abur saturat

Aceste agregate sunt complet automatizate, usor de utilizat si de intretinut, au o durata indelungata de exploatare, sunt fiabile si performante, etc. Sunt extrem de sigure in utilizare datorita protectiilor pe care le au pentru fiecare posibil risc: la scaderea sau cresterea nivelului apei in cazan peste nivelele stabilite, la lipsa flacarii in cazan, la presiune minima/maxima a gazelor naturale, la presiunea minima a aerului de ardere si la depasirea presiunii maxime admise in cazan. De asemenea, cazanele de abur saturat semnalizeaza si va anunta daca ati utitat arzatorul sau pompa de alimentare apa in functiune, daca exista avarii, daca tensiunea este prezenta sau daca aveti permisia pentru aprindere.

Mai multe detalii despre…

Accesand pagina de internet a companiei Compact Sigma, aveti posibilitatea de a vizualiza mai multe detalii tehnice despre cazanele de abur saturat de medie si joasa presiune cu debitele de la 100 kg/ h, cat si despre cele cu debitele de la 3000 kg/ h pana la 6000 kg/ h. Printre aceste informatii se gasesc urmatoarele: puterea termica a cazanului (in kcal/h si kW/h), debitul de abur nominal, maxim si minim, randamentul, masa neta, dimensiuni, s.a.

Calitatea si fiabilitatea cazanelor de abur saturat de tip SIGMA AB este certificata in acord cu prescriptiile europene in domeniu de catre ISCIR-CERT, acestea fiind insemnate CS (marca nationala de conformitate). Proiectarea, executia si echiparea cazanelor de abur saturat sunt realizate cu respectarea precisa a cerintelor de securitate impuse de catre directivele europene specifice domeniului.

Compact Sigma va ajuta!

Daca aveti nevoie de cazane de abur saturat, nu ezitati sa apelati la personalul Compact Sigma. Acesta va va oferi consultanta de specialitate pentru alegerea solutiilor optime astfel incat satisfactia voastra sa fie maxima, iar succesul afacerii voastre sa fie unul garantat.

Pentru mai multe informatii legate de produsele si serviciile Compact Sigma, nu ezitati sa ne contactati. Raspunsul va fi unul prompt, sincer si concis.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.