Cazane pe lemne cu gazeificare, solutia potrivita pentru iarna!

Cei care locuiesc la casa au la indemana o solutie deosebit de eficienta si economica de a-si incalzi locuinta. Este vorba despre cazane pe lemne cu gazeificare ce functioneaza cu lemne, au dimensiuni mari a camerei de ardere ceea ce-ti permite folosirea de lemne mari, se curata usor, se folosesc usor, sunt sigure in exploatare si iti vor oferi confortul de care ai nevoie.

Avantajele unor cazane pe lemne cu gazeificare

 

Cazane pe lemne cu gazeificare, solutia potrivita pentru iarna!Unele centrale termice au in componenta lor cazane pe lemne cu gazeificare. Ce este gazeificarea? Este un proces in timpul caruia combustibilul solid, in cazul nostru lemnele, prezent in incaperea superioara a cazanului va da nastere “gazului de lemn” in contact cu jarul ce a fost produs pe gratar.

Acest gaz, in combinatie cu aerul primar, va fi transferat printr-o duza prezenta in caramida refractara si se va autoaprinde la 560 de grade Celsius prin amestec cu aerul secundar. In zona inferioara a focarului se va forma “flacara rasturnata”.

Tuburile de evacuare a gazelor, cat si agentul termic se regasesc in schimbatorul primar unde are loc si recuperarea caldurii. In acest mod, cu ajutorul tehnologiei cu gazeificare lemnul este ars aproape complet. Astfel, te vei bucura de confort maxim si de reducerea cheltuielilor.

Printre avantajele unei centrale termice ce functioneaza pe principiul gazeificarii se numara:

– Sunt usor de curatat;

– Sunt construite eficient, iar arderea este inteligenta;

– Camera de aerdere este spatioasa si-ti pemite sa o incarci  chiar si cu lemne de mari dimensiuni;

– Exhaustorul centralei este cel care faciliteaza arderea, asigura o ardere completa si va reduce afumarea cazanului la minim;

– Ai nenumarate posibilitati de a monta centrala si cazanul, cazan integrat sau cazan independent sau chiar intr-un sistem mix ce foloseste si gazul;

– Compartimentul este de mari dimensiuni, iar umplerea este usoara;

– Ventilatorul este controlat electronic. Iti va garanta o functionare sigura, randament ridicat si va regla fluxul necesar de aer;

– Ventilatorul functioneaza in mod automat;

– Centrala are in dotare si o serpentina de racire, care este un element de protectie cu rol impotriva supraincalzirii.

De unde cumpar cazane pe lemne cu gazeificare?

 

Cazane pe lemne cu gazeificare apartinand renumitelor branduri Vigas, Ladan sau Attack iti sunt oferite la preturi accesibile acum si in Romania prin compania Cazane pe lemne cu gazeificare, solutia potrivita pentru iarna!1Aquaterm din Nadlac, judetul Arad, care le importa si le distribuie pe tot teritoriul tarii.

Aceste cazane cu gazeificare sunt de calitate superioara, sunt robuste si rezistente, sunt fiabile si sunt disponibile in mai multe modele, respectand exigentele de fabricare ale Uniunii Europene. Au puteri diferite, inaltimi diferite, greutati si adancimi diferite, caracteristici dintre cele mai diverse care le fac foarte avantajoase pentru confortul caminului tau.

Cu o experienta de peste 14 ani in importul de astfel de cazane pe lemne cu gazeificare, Aquaterm iti ofera o calitate neindoielnica, made in Suedia. Pentru a fi sigur ca vei face cea mai inteleapta alegere pentru casa ta, consulta-te cu echipa Aquaterm, iar aceasta te va orienta inspre produsul care sa ti se potriveasca 100%.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cazane pe lemne cu gazeificare de la Aquaterm. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Aquaterm? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0257-473.050, 0744-646.937 sau 0744-646.935.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.