Cazare judetul Neamt la Pensiunea Edera

Daca judetul Neamt este localitatea in care doriti sa va petreceti vacanta sau concediul, atunci trebuie sa va gasiti o cazare care sa va ofere conditii de inalta calitate, servicii ireprosabile si un mediu relaxant si confortabil. Pensiunea Edera este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc astfel de lucruri! Aceasta ofera conditii complete de cazare si masa (in regim de restaurant) la preturi avantajoase. Asadar, pentru o vacanta perfecta alegeti Pensiunea Edera din judetul Neamt, localitatea Vanatori!edera

Judetul Neamt este un judet incarcat de istorie, aici regasindu-se Romania pitoreasca, locul in care inca se pastreaza traditiile si valorile tipic romanesti. Daca alegeti sa va petreceti vacanta in aceasta locatie, veti avea ocazia sa vizitati o multitudine de muzee, palate, cladiri vechi, case comemorative, biserici, manastiri, rezervatii naturale si multe altele. Printre atractiile turistice, amintim: Manastirea Agapia, Manastirea Neamt, Manastirea Varatec, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, casa lui Ion Creanga din Humulesti, muzeul Veronica Micle, muzeul de Istorie din Targu Neamt, muzeul Sadoveanu, Monumentul Vanatorilor de Munte sau Parcul Natural Vanatori Neamt. Sa nu uitam de Cheile Bicazului localizate in inima muntilor Hamas, locul unde puteti petrece clipe de neuitat.

Toate aceste locatii se regasesc in vecinatatea pensiunii Edera. Pensiunea este localizata in judetul Neamt, la doar 7 kilometri de Targu Neamt, in localitatea Vanatori. Amplasarea pensiunii este una care va garanta confort si liniste, implicit relaxarea mult dorita. Pesniunea Edera ofera cazare in regim hotelier de 4 margarete, asadar serviciile si conditiile de cazare disponibile vor fi ireprosabile.

Pensiunea poate fi si locul de intrunire al partenerilor dumneavoastra de afaceri, oferind o sala de conferinta cu capacitatea de 20 de locuri si restaurant de 120 de locuri impreuna cu parcare privata, bar, spatiu de joaca pentru copii si acces gratuit la internet. In cazul in care doriti sa inchiriati sala de conferinta, personalul pensiunii va garanta discretie si confidetialitate, toate impreuna cu conditii de servire si cazare fara cusur.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre conditiile de cazare oferite de Pensiunea Edera din judetul Neamt, nu trebuie decat sa accesati site-ul oficial al companiei. Pe pagina web puteti vizualiza poze cu camerele puse la dispozitia clientilor, cu restaurantul sau ambientul din jurul pensiunii. Tot pe site puteti accesa parerile turistilor care s-au cazat in aceasta locatie si desigur, puteti obtine si informatii legate de tarifele practicate. Este important de stiut ca puteti beneficia de disconturi si tarife negociabile pentru grupuri organizate, pentru sejururi mai mari de 3 nopti si pentru cazare in regim de pensiune complet.

Pensiunea Edera poate fi si locatia perfecta pentru organizarea de nunti, botezuri, aniversari, majorate sau evenimente organizate de firme: simpozioane, prezentari de produse, training-uri si multe altele. Intreaga capacitate se poate inchiria la cerere, asadar pentru servicii complete sau pentru a efectua rezervari individuale, accesati pagina web sau utilizati datele de contact disponibile in josul prezentului articol. Personalul Pensiunii Edera va sta la dispozitie cu orice informatii si detalii suplimentare, asadar nu ezitati sa ii contactati ori de cate ori aveti nevoie.

Pensiunea Edera, date de contact:

Localitatea Vanatori, Jud. Neamt.
Coordonate GPS 47.21986,26.283539
Telefon:
0742 543 498
0745 436 818
0741 036 798
0233 251 901 – Receptie
FAX: 0233 251 909
e-mail: eurocompanytour@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.