Ce companie de rent a car imi recomandati in Bucuresti? Swiso Rent a Car Bucuresti!

rent a car bucuresti otopeniMai devreme sau mai tarziu, toate drumurile duc spre Bucuresti. Fie ca vizitezi capitala strict pentru distractie, fie in scop profesional, in toate situatiile este necesar confortul. Si cand spui confort, spui libertate de miscare, in orice punct al orasului si la orice ora din zi si din noapte.

Asadar, pentru ca sederea sa fie mai placuta, apeleaza la serviciile rent a car. Este mai avantajos sa nu depinzi de masina de serviciu si nici de programul strict al mijloacelor de transport in comun.

Gratie numarului mare de clienti, in ziua de azi multe firme s-au specializat pe oferirea serviciilor de tip rent a car, insa nu toate ofera solutii personalizate, ori preturi competitive. Cand apelezi la o firma de inchirieri auto doresti nu doar masini fiabile si de marca, ci si tarife mici, ideale oricarui buget. Crezi ca este imposibil sa gasesti in Bucuresti o astfel de companie? Ei bine, te inseli! Swiso Rent a Car inchiriaza masini incepand cu 6 euro! Simplu, rapid si ieftin!

Daewoo, Chevrolet, Dacia, Ford Fiesta, Hyundai, Renault Symbol, Renault Megane, Peugeo, Opel si Audi: aceasta este  oferta Swiso Rent a Car  Bucuresti, o oferta dedicata tuturor celor care doresc sa se bucure de confort, performanta si nu in ultimul rand,  de preturi atractive!

Flota noastra auto este extrem de diversificata, putand astfel sa punem la dispozitia clientilor autoturisme de clasa mica, clasa economica si clasa medie.

Swiso rent a car Bucuresti: de la 6 euro pe zi!

Ceea ce pana nu demult parea un simplu moft, astazi serviciile rent a car au devenit o alternativa la indemana tuturor celor care doresc sa efectueze drumuri sigure, rapide si confortabile, indiferent de distante.

Atunci cand vine vorba de calatorii  pe distante semnificative dintr-un oras in altul, masina proprie sau cea de serviciu nu reprezinta o prioritate.

Serviciile rent a car sunt o solutie si pentru cei care nu dispun inca de o masina persoanala. In fond, masina ramane totusi o investitie de lux. Prin servicii de inchirieri auto, ai masina mult visata, la scara blocului sau la intrarea hotelului, cu minimum de cheltuieli.

Daca ti-ai planificat un drum spre Bucuresti si intentionezi sa ramai aici cateva zile, saptamani ori luni, cu siguranta vrei ca cineva sa-ti poata recomanda o firma rent a car perofesionala, gata sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie, la tarifele ideale.

Avem solutia: Swiso Rent a Car Bucuresti Otopeni! Avand un parc auto complex, alcatuit doar din autoturisme noi, de marca, firma noastra iti pune la dispozitie masina perfecta pentru nevoile tale.

Fiecare masina prezenta in oferta rent a car beneficiaza de asigurari CASCO, RCA, dar si de ROVINIETA. In plus, toate autoturismele sunt verificate periodic la ateliere auto specializate. Cu alte cuvinte, cu Swiso Rent a Car te bucuri nu doar de preturi mici, ci si de siguranta in orice situatii!

Chiar daca majoritatea firmelor de inchirieri auto solicita un numar mare de documente pentru aprobare, nu este si cazul nostru! Pentru a pleca cu masina mult dorita ai nevoie de minimum de acte, ceea ce inseamana o aprobare rapida si fara efort!

Retine! Preturile Swiso Rent a Car Bucuresti pornesc de la 6 euro pe zi! O nimica toata!

Acum ai aflat care este cea mai buna alegere pentru serviciul rent a car!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.