Ce este un kit fotovoltaic

kit fotovoltaic

Acest termen de kit fotovoltaic este putin cunoscut pe persoanele care nu lucreaza cu electricitatea sau care nu au nimic de a face cu realizarea luminatului in case, rulote, clase de curs, restaurante etc. Termenul de kit fotovoltaic este folosit in noua tehnologie care preia energia de la soare si cu ajutorul caruia poate lumina, incalzi o incapere, cu alte cuvine este noua tehnologie folosita pentru a inlocuit curentul electric. Kit fotovoltaic este un panou solar care poate alimenta becuri, frigidere, TV, echipamente electrocasnice etc.

Daca doriti sa va cumparati un kit fotovoltaic acesta va va ajuta sa economisiti ceva banuti buni fata de ceea ce puteati economisi inainte de a va cumpara un kit fotovoltic.

Kit fotovoltic pentru rulote si pentru case de vacanta (slab iluminate)

Vara este anotimpul cel mai mult iubit de majoritatea persoanelor, de aceea o mare parte din oamnei isi aleg concediile in anotimpul cald (vara), pentru a se relaxa uneva fie la munte, la o cabana, fie la mare, la soare etc. Daca doriti sa plecati in vacanta cu familia si nu doriti sa va cazati la un hotel si deasemenea calatoriti destul de des puteti cumpara o rulota iar de iluminatul din cacesta cat si frigiderul, TV, electrocasnicele etc., poate avea grija panoul solar kit fotovotaic de 300W.

Acest panou de 300W va poate asigura iluminatul si functionarea tuturor celorlate electrocasnice pe durata intregi excursi.

Componentele unui sistem de kit fotovoltic cu 300W sunt: doua acumulatoar tip Ultracell UK GEL (100 ah); un invetor de unda pura (samplex 2000 W si 1000 W varf); un regulator de incarcare (MMPT 15a) si trei panouri de 100 de W.

Conditiile atmosferice sunt cele care influenteaza capacitatea unui sistem solar de tip kit fotovoltic astfe, intr o zi de iarna dar cu soare asa cum sunt de obicei zilele de iarna din luna Decembrie, costul va poate duce pana la 1kW, iar intr o alta zi tot de iarna dar mai geroasa si mult mai friguroasa asa cum sunt zilele din Ianuarie si Febroarie va duce la un cost mai mare pana la 0.2 kW (acest consum va mai poate duce si daca afara este ceata).

Important este ca un sistem kit fotovoltic poate fi adaptat si in functie de preferintele clientilor aceste ne fiind fixe, iar configuratia putand fi schimbata dupa cerintele clientilor.

Pretul unui solar kit fotovoltic

Un kit fotovoltic poate fi mai ieftin sau mai putin ieftin (adica mai scump) in functie de firma de unde il cumparati sau de modetul de kit fotovoltic. Totusi aceasta fiind noua tehnologie in proces de dezvoltare, inca, este destu de scumpa dar daca reusiti sa achizitionat un panou solar veti fi mult mai multumit pe urma si greu veti renunta la acesta. Pretul nu trebuie neaparat sa va sperie mai ales daca investiti bani intr un restaurant, hotel etc., costul unui kit fotovoltic incepe de la suma de 700 de euro si poate ajunge pana la 25.000 de euro sau chiar pana la 29.900 de euro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.