Ce sunt presele hidraulice si cum functioneaza ele?

 

Aceste prese hidraulice sunt niste dispozitive care folosesc un cilindru hidraulic pentru a putea genera o forta de compresie. Ele folosesc echivalentul hidraulic al unei parghii mecenice. Presele hidraulice de foarte multe ori merg pe principiul lui Pascal, mai precis presiunea care este pe tot parcursul unui sistem inchis este constanta. O parte a sistemului este un piston care functioneaza ca o pompa, cu o forta mecanica modesta care actioneaza pe o arie mica a sectiunii transversale, iar cealalta parte este un piston cu o suprafata mai mare, care genereaza o forta mecanica corespunzatoare. Numai tuburile cu diametru mic, sunt necesare daca pompa este separata de cilindrul de presare.

Un fluid, cum ar fi uleiu, este deplasat cand fiecare piston este impins spre interior. Deoarece fluidul este incompresibil, volumul pe care pistonul mic il deplaseaza este egal cu volumul deplasat de pistonul mare. El determina o diferenta esentiala in lungimea deplasarii si este direct proportionala cu raportul facuta dintre ariile capului pistoanelor, doar datorita faptului ca volumul este egal cu suprafata ori lungimea. Iar pistonul mic trebuie deplasat cu mare grija la o distanta mare pentru a obtine pistonul mare sa se miste destul de bine. La aceste prese hidraulice distanta pe care pistonul mare se va deplasa este distanta pe care se misca pistonul mic impartita la raportul dintre zonele capului pistoanelor. Astfel se conserva energia, sub forma muncii in acest caz si se respecta legea conservarii energiei.

Gama extinsa de prese hidraulice.

Tehmag ofera o gama extinsa de prese hidraulice puternice si durabile, concepute pentru a asigura o aplicare eficienta a fortei efective in atelierul dumneavoastra de lucru. Ramele de presale sunt sudate pentru rezistenta si prezinta suprafete de rezistenta la coroziune. Design-ul acestor prese hidraulice ofera o flexibilitate extraordinara si o usurinta de utilizare, dar toata gama extinsa o gasiti pe www.tehmag.ro.

Fabricarea celor mai bune prese hidraulice.

Noi ne-am fabricat linia de prese hidraulice actionate manual, actionate cu aer si cu actionare electrica. Oferite la capacitati de unica si dubla actiune, de 10-200 de tone, iar aceste prese sunt construite pentru a rezista. Presele noastre hidraulice sunt ideale pentru montaj, indreptare, fabricare, control al calitatii, intretinere, testarea produselor, indoire, formare, perforare si forfecare. Fiecare presa hidraulica are un cadru care este construit din otel sudat cu arc de mare capacitate si cilindrii din otel fara sudura pentru a preveni scurgerile.

Tipuri de prese hidraulice de care aveti nevoie.

Stiti ce este o presa hidraulica si cum functioneaza, dar stiati ca exista diferite tipuri care va pot face munca mai usoara si mai eficienta? O presa hidraulica manuala ar fi cea mai buna pentru obiecte mai mici si aplicatii simple. O masa de presa mobila ar fi ideala pentru obiecte mari, grele pe care nu le puteti ridica pe cont propriu. Deci, de unde stiti ce stil va fi cel mai bun pentru aplicatia dumneavoastra? Noi va vom pune la dispozitie 5 tipuri diferite de prese hidraulice, chiar pe site-ul nostru. Acolo o sa puteti alege exact presa de care aveti nevoie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.