Ce tip de sigurante alegi pentru circuitul electric din locuinta ta? – Resonance Distribution

dca49009484b38ed86785848471f384dProbabil ai auzit multe dintre cunostintele si prietenii tai spunand ca vor sa inlocuiasca sigurantele fuzibile din locuintele lor, cu unele automate. Dar i-ai intrebat care ar fi motivele pentru care vor sa faca acest lucru? Probabil ca au unele bine intemeiate si ca stiu ceva ce tu nu stii, sau poate nu te-ai gandit la asta, pana acum.

Ei bine, sigurantele automate sunt cu un pas inaintea celor fuzibile, doar prin simplul fapt ca au aparut pe piata dupa acestea, lucru care inseamna ca au fost imbunatatite. Compania Resonance Distribution iti pune la dispozitie o gama larga si diversificata de sigurante automate, pe care le poti comanda la preturi promotionale din cadrul magazinului online- resonance.ro.

Dupa cum probabil deja stiti, sigurantele automate, ca si cele fuzibile, au rolul de a intrerupe alimentarea cu energie electrica cu scopul de a preveni supraincarcarea circuitului electric, doar ca cele doua au un mod diferit de a reactiona la suprasarcini. Sigurantele automate sunt preferate in detrimentul celor fuzibile datorita faptului ca acestea dispun de un comutator care se declanseaza atunci cand circuitul electric se supraincalzeste si pe care il puteti actiona oricand pentru a reporni circuitul electric. Ei bine, lucrurile nu stau chiar atat se simplu in cazul sigurantelor fuzibile, care trebuie sa topeasca elementul fuzibil astfel incat curentul sa fie oprit, iar mai apoi pentru a fi repornit este nevoie de inlocuirea sigurantei topite.

Acesta ar fi primul motiv pentru care ar trebui sa optati pentru sigurantele automate comercializate de catre societatea Resonance Distribution. Mai mult decat atat, in cazul sigurantelor automate puteti descoperi cu usurinta siguranta care a determinat intreruperea curentului, riscurile sunt mult mai scazute in cazul acestor tipuri de sigurante, ele ofera o protectie ridicata, etc.

Sigurantele automate disponibile in stocul magazinului nostru online- resonance.ro, apartin unor producatori importanti, recunoscuti pentru calitatea produselor fabricate: Schrack si Noark. Accesand pagina de internet mentionata, veti putea vizualiza oferta completa si informatiile cu privire la caracteristicile tehnice ale fiecarui produs in parte, disponibilitate, pret, etc.

Alegerea sigurantelor automate adecvate nu este deloc o operatiune dificila, deoarece specialistii companiei noastre va stau la dispozitie in orice moment pentru a va oferi consultanta de specialitate si solutii optime, personalizate, care sa corespunda necesitatilor voastre.

Societatea Resonance Distribution a luat nastere in anul 2009, preluand o mare parte din activitatea companiei-mama- Resonance Grup, care a fost infiintata in anul 2000. Compania a ajuns in prezent unul dintre cei mai importanti distribuitori, importatori, exportatori si producatori de echipament electric. De-a lungul timpului ne-am axat pe configurarea unei oferte variate, de calitate ireprosabila, cu scopul de a acoperi un numar cat mai mare de necesitati.

Parteneriatele stabile, bazate pe incredere, comunicare si respect, reflecta profesionalismul, capabilitatea si experienta specialistilor care activeaza in cadrul companiei noastre si fara de care nu am fi reusit, astazi, sa satisfacem un numar atat de mare de solicitari. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati. Vom veni cu raspunsuri si solutii eficiente care sa se plieze pe cerintele voastre.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.