Ce tip de tigla este recomandat pentru casa ta? – Montaco Serv

Tigla-metalica-Ploiesti-WCSZYAcoperisul este o parte importanta a oricarei cladiri, de aceea trebuie sa imbine intr-un mod armonios esteticul cu functionalitatea. Tigla metalica pentru acoperis de la Montaco Serv are un aspect placut, este eleganta si se gaseste intr-o gama variata de culori si dimensiuni astfel incat tu sa o poti alege pe cea care este compatibila cu constructia in ansamblul ei, respectand deopotriva nuantele si stilul arhitectonic al acesteia.

Daca te gandesti sa inlocuiesti tigla inestetica, deteriorata de factorii externi sau daca ai in plan constructia unei case sau a oricarui alt tip de cladire, echipa de specialisti a societatii ploiestene Montaco Serv iti poate furniza produsele care sa se preteze necesitatilor si cerintelor tale, menite sa asigure o protectie indelungata. Grija tiglelor sparte sau crapate va disparea, iar tu vei putea sa stai linistit chiar si in cazul conditiilor de vreme nefavorabile. Tiglele metalice au o greutate redusa, ceea ce reduce costurile pentru realizarea structurii de rezistenta, au preturi avantajoase, au o durata indelungata de  exploatare (ce poate depasi 60 de ani), au un aspect estetic deosebit, nu necesita cheltuieli de intretinere, sunt confectionate din materiale de calitate superioara in conformitate cu standardele europene si cu normativele legislative in acest domeniu, se monteaza rapid si usor, sunt rezistente la ger, la caldura, la furtuni, la grindini, sunt 100% etanse, sunt disponibile intr-o varietate de culori clasice sau moderne, sunt ecologice, sunt ideale atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari, etc.

Tiglele metalice oferite de catre societatea Montaco Serv din Ploiesti sunt fabricate de catre un producator renumit pe piata de profil si anume Halny. Acestea sunt disponibile in varianta lucioasa sau in varianta mata, in diverse culori: maro, albastru, rosu, negru, verde, gri, s.a. Grosimea lor este de 0,5 mm, iar greutatea de 5kg/mp. In ceea ce priveste dimensiunile tiglelor metalice, latimea este de 1115 mm, latimea totala de 1190 mm, iar inaltimea de 43 mm.

Societatea Montaco Serv are ca obiect principal de activitate, constructia si montarea de structuri de lemn pentru acoperisuri, asamblarea si comercializarea tiglelor metalice pentru acoperis. Materialele metalice care sunt utilizate pentru fabricarea produselor respective sunt obtinute prin colaborarea cu ARMAT (divizie a concernului Arcelor Mittal, cel mai important producator de otel din lume).

Pe langa tiglele metalice, va punem la dispozitie si alte produse, precum: burlane si jgheaburi, produse de finisaj, accesorii diverse, etc.

Apeland la serviciile si produsele Montaco Serv, va veti convinge de calitatea acestora si de preturile avantajoase pe care le practicam. In desfasurarea activitatii noastre, respectam normele prevazute de certificarea ISO 9001/2000, astfel ca, alaturi de noi veti avea garantia calitatii si cea a satisfacerii cerintelor voastre pana in cel mai mic detaliu. De-a lungul timpului am legat numeroase colaborari stabile, bazate pe incredere si respect, cu diverse societati, cativa dintre partenerii nostri fiind: Soudal (producator de adezivi, izolanti, materiale pentru acoperisuri), Gunnebo (furnizor de solutii de securitate), Fakro (producator de ferestre de mansarda), s.a.

Clientii care au apelat la ajutorul nostru s-au convins deja de capabilitatea echipei si de calitatea produselor si serviciilor oferite. Acum este randul tau!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.