Ce trebuie sa faci daca detii o afacere in mediul online? – Seomaxim

 
seomaxim
Odata ce ai facut pasul cel mai important pentru afacerea ta, si anume crearea unui site web, pasul care iti mai ramane de facut, daca vrei ca profitul sa creasca, este sa te ocupi de promovarea acesteia. Daca te intrebi cum este posibil acest lucru, o companie specializata in domeniu iti poate raspunde la aceste intrebari si mai mult decat atat, iti poate oferi solutii customizate care sa iti aduca afacerea in topul preferintelor clientilor.

Societatea Seomaxim din Bucuresti iti pune la dispozitie servicii SEO, adica servicii de Search Engine Optimization, in traducere optimizare pentru motoarele de cautare, ce are drept scop cresterea traficului calitativ al unui site. Pentru optimizarea SEO, folosim anumite instrumente precum W3C, Google Page Speed Insights si anumite tehnici: creare de continut bogat (SEO Copywriting), creare de conturi de social media (Google+, Twitter, Facebook), inscriere in directoare, articole, anunturi, postari pe forumuri, bloguri si alte site-uri, etc.

Cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare este un aspect important de care trebuie sa tii cont in cazul in care doresti ca afacerea pe care o conduci sa aiba succesul scontat si sa se bucure de recunoastere, vizibilitate si notorietate. Un site care este bine gandit si bine construit are sanse foarte mari de a ajunge in prima pagina cu ajutorul cuvintelor cheie, adica SEO.

Mediul virtual acopera o diversitate de operatiuni, de la cumparaturi, la conferinte si intalniri virtuale, de aceea strategia de marketing trebuie sa fie foarte bine definita si perfectionata in mod permanent.

Compania Seomaxim din Bucuresti iti pune la dispozitie pachete de servicii SEO ce cuprind diverse operatiuni:

  • SEO Standard- analizam competitorii si structura site-ului, la final elaboram un raport; oferim consultanta in alegerea cuvintelor cheie, bazate pe popularitatea cautarilor in Google si pe raportul analizei; implementam Google Analytics si Webmaster Tools pentru a monitoriza evolutia site-ului; cream si distribuim continut relevant intr-un numar nelimitat de directoare cu page rank ridicat, articole, anunturi, etc.; analizam campania si raportam activitatea saptamanal sau lunar, in functie de cerintele tale.
  • SEO Business- include toate operatiunile din Pachetul Seo Standard, plus operatiunea de dezvoltare a strategiei de web marketing si cea de creare a unei strategii personalizate de SEO.
  • SEO Enterprise- include toate operatiunile din pachetul anterior, plus operatiunea de creare a unei strategii de linkbuilding- Link Wheel sau Link Pyramid.
  • SEO Maxim- include toate operatiunile din pachetul anterior, plus cele de implementare Google Maps, mentenanta Social Media si integrarea sa in site, dezvoltare campanie de branding, se pot adauga si pachete de online marketing.

Apeland la serviciile SEO oferite de catre societatea Seomaxim din Bucuresti, vei avea parte doar de avantaje: vei fi lider pe piata online si vei economisi resurse importante de timp. Fiind vizibil in mediul virtual, ai sansa de a-ti transforma afacerea intr-un brand si sa castigi de partea ta persoanele care iti viziteaza site-ul pentru a achizitiona produsele si/sau serviciile pe care le oferi si nu numai.

SEO este componenta cea mai importanta a marketingului online. Este momentul sa iti lasi afacerea online pe seama specialistilor Seomaxim! Te asiguram ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.