Ce trebuie sa faci pentru a avea o cultura bogata si sanatoasa – Agro-Mag

agro magDomeniul agriculturii implica mult efort si munca din partea cultivatorilor. Acestia trebuie sa detina cunostinte de specialitate si sa stie cum sa solutioneze anumite probleme ce pot aparea ca influenta a diversi factori. De asemenea, un cultivator trebuie sa constientizeze faptul ca utilizarea pesticidelor pentru anumite culturi are un efect extrem de benefic asupra acestora, evitand posibilele daune totale sau cele partiale.

Compania Agro-Mag va pune la dispozitie o gama diversificata de pesticide, in care se gasesc: insecticide, erbicide, fungicide si acaricide, bineinteles intr-o oferta variata pentru fiecare dintre ele. Pesticidele sunt acele produse chimice ce se utilizeaza cu scopul de a combate daunatorii plantelor, si anume, buruieni, insecte sau ciuperci ce distrug culturile de camp si nu numai.

Pesticidele comercializate de catre societatea noastra sunt substante sau amestecuri de substante ce au in componenta ingrediente biologic active, ce actioneaza eficient impotriva daunatorilor. Acestea previn actiunea si/sau combat formele de viata vegetala sau animala care aduc pagube directe sau indirecte respectivelor culturi.

Pesticidele se bucura de o importanta practica ce se evidentiaza foarte clar in dinamica productiei. Clasificarea lor se realizeaza in functie de mai multe criterii: forma fizica de prezentare, originea lor (minerala sau vegetala), structura chimica, actiunea antidaunatoare, s.a. In ceea ce priveste ultima categorie mentionata (actiunea antidaunatoare), pesticidele (exact asa cum sunt impartite si pe pagina de internet a magazinului online Agro-Mag) pot fi:

  • Erbicide – ce distrug buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturi;
  • Fungicide – ce combat ciupercile ce provoaca boli plantelor;
  • Insecticide – ce elimina insectele daunatoare ce transmit boli omului sau animalelor domestice;
  • Acaricide – ce actioneaza impotriva acarienilor.

Toate acestea le puteti achizitiona din stocul magazinului online agro-mag.ro, la preturi foarte avantajoase, in functie de cultura care se doreste a fi protejata, cantitatea alegandu-se in functie de suprafata sa. Alte tipuri de pesticide care se incadreaza tot in aceasta categorie sunt: nematocide (ce combat viermii daunatori), algicide (ce distrug algele) si rodenticide (ce se utilizeaza impotriva rozatoarelor).

Ca si concluzie, putem spune ca pesticidele sunt necesare pentru protectia plantelor in timpul vegetatiei, dar si pentru protectia produselor agricole dupa recoltare (in depozite, mijloace de transport, etc.), cu atat mai mult in contextul cresterii progresive a populatiei care trebuie sa beneficieze de sursele de hrana necesare supravietuirii.

Accesand pagina de internet a magazinului online agro-mag.ro, veti putea comanda usor si rapid pesticidele de care aveti nevoie pentru o cultura bogata, nesupusa niciunui risc. Pierderea unei culturi ar inseamna pierderea investitiei (care nu este deloc una nesemnificativa, ba dimpotriva), a timpului, ar insemna ca efortul si munca depusa au fost in zadar, etc. Avand in vedere aceste lucruri cu care niciun agricultor nu isi doreste sa se confrunte, va recomandam sa achizitionati pesticidele specifice culturii voastre pentru a o proteja intr-un mod eficient.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa vizitati platforma web a companiei sau sa luati legatura cu reprezentantii acesteia.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.