Cea mai buna oferta de tahografe digitale, de la Fomco Prodimpex

tahograf-a1267_1Transporturile sunt un domeniu ce a capatat din ce in ce mai mare amploare in societatea moderna. Sute de masini cara zilnic marfa din tara in strainatate, sau viceversa, ori chiar pe teritoriul tarii noastre, dintr-un oras in altul. Numarul in continua crestere a autoturismelor a determinat ca Uniunea Europeana sa ia o decizie radicala si sa introduca reguli noi in ceea ce priveste conditiile de trafic. Monitorizarea activitatii soferilor este realizata perfect cu ajutorul unor dispozitive ce poarta denumirea de tahografe digitale, de ultima generatie, cu capacitatea de a stoca o cantitate mare de date si oferind si o acuratete mai mare a acestora. Compania Fomco Prodimpex va pune la dispozitie astfel de aparate de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata, cum ar fi Actia si Stoneridge.

De ce sunt utile tahografele digitale din oferta Fomco Prodimpex?

            Tahografele digitale au devenit dispozitive obligatorii conform legislatiei in vigoare, acestea oferind precizie in inregistrarea datelor. Insa tahografele digitale prezinta si numeroase avantaje referitoare la inregistrarea timpilor de lucru, a activitatilor, a vitezei si kilometrilor parcursi. Companiile ce au ca si principal obiect de activitate transportul de marfa sau de persoane sunt primele care achizitioneaza tahografe digitale, pentru ca soferii sa fie in permanenta monitorizati, si sa nu se abata de la drum.

Tahografele digitale ajuta soferii experimentati dar si incepatori sa isi dea seama exact de cati kilometri au parcurs, sa respecte un anumit program si traseu, si sa constientizeze faptul ca activitatea lor este atent monitorizata o perioada indelungata. Siguranta soferilor in trafic este sporita datorita acuratetii de care dau dovada aceste tahografe digitale. Astfel, scopul urmarit de catre Uniunea Europeana, acela de a determina soferii sa evite perioadele prelungite la volan, poate fi atins cu lejeritate numai cu ajutorul unor dispozitive atat de performante, precum tahografele digitale. Una din principalele cauze ale accidentelor de pe sosele, si anume oboseala la volan, este inlaturata incet-incet, datorita dispozitivelor ce poarta denumirea de tahografe digitale.

Noul sistem pe care Uniunea Europeana ni l-a impus a condus si la respectarea prevederilor legale si la responsabilizarea soferilor. Astfel, operatorii de transport isi vor respecta cu strictete normele privind timpii de odihna si timpii de conducere. Tahografele digitale au rolul de a insemna, inmagazina, afisa, imprima si distribui datele soferului legate de activitatea acestuia la volan.

Fomco Prodimpex – gama variata de modele de tahografe digitale

Compania Fomco Prodimpex va pune la dispozitie numai modele de tahografe digitale omologate in Uniunea Europeana. Fomco Prodimpex este una din cele mai importante firme distribuitoare de tahografe de pe teritoriul Romaniei. In oferta Fomco Prodimpex veti gasi atat tahografe digitale ce functioneaza cu 12 V sau cu 24 V. Achizitionati cu incredere produse de la firma din Crstasti, cu sedii si reprezentanti oficiali in aproape toate judetele tarii. In afara de tahografe digitale, la Fomco Prodimpex veti gasi si limitatoare de viteza, turbosuflante, instalatii de climatizare auto, sisteme GPS, anvelope sau statii radio CB.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.