Ceasuri comparatoare de precizie de la Akkord Group

Ceasuri-comparatoare-Sibiu-1cATDCeasurile comparatoare sunt instrumente de masura cu ajutorul carora se pot verifica cu o precizie ridicata, mai multi indicatori: planeitatea suprafetelor, abaterile de paralelism a suprafetelor rectificate, bataile radiale sau frontale, abaterile de la cilindricitate, etc.

Societatea Akkord Group din Sibiu comercializeaza printre altele, o gama variata de ceasuri comparatoare. Acestea pot fi digitale sau mecanice si apartin unor producatori renumiti pentru calitatea produselor pe care le fabrica: Kaefer, Mitutoyo si Klass. Ceasurile comparatoare pot avea diametre diferite, mai mici pentru aplicatiile unde spatiul este limitat sau mai mari acolo unde spatiul nu reprezinta o problema. Erorile de citire sunt eliminate datorita limitarii acului la o singura rotatie. Ceasurile comparatoare comercializate de  catre compania Akkord Group au o precizie conform standardului de productie, au o carcasa confectionata din metal, dispun de un sistem de prindere de diferite dimensiuni, au un cadran ce se poate roti cu ajutorul inelului exterior, s.a. Unele dintre modele sunt rezistente la lichide si praf, altele pot avea dop sau un mecanism de ridicare, pot fi antisoc, etc.

In functie de model, ceasurile comparatoare pot efectua masuratori care se exprima in inch si in mm, avand un domeniu de masurare de 0-25 mm, o rezolutie de 0.001, o precizie de 0.009,  etc.

Ceasurile comparatoare sunt instrumente durabile, au o durata indelungata de exploatare, o constructie robusta, un design compact, nu necesita o intretinere  speciala, se monteaza facil si rapid, sunt usor de utilizat, asigura o functionare optima (fiabilitate), s.a.m.d. Sunt livrate intr-o cutie speciala in vederea protejarii pe timpul transportului si depozitarii.

Pentru mai multe informatii legate de ceasurile comparatoare aflate in stocul magazinului nostru sau pentru informatii cu privire la celelalte produse pe care le comercializam, nu ezitati sa accesati pagina de internet a companiei- akkord.ro- sau sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii nostri. Raspunsul va veni prompt si concis, iar solutiile furnizate vor corespunde cerintelor si necesitatilor fiecaruia dintre voi.

In cadrul acestei categorii sunt incluse si: comparatorul  cu talpa de adancime care are o baza de asezare plana sau prismatica; traductorul liniar; comparatorul vertical sau orizontal, s.a. De asemenea, tot aici veti gasi si diverse modele de sublere, micrometre, grosimetre, microscoape, durimetre, rugozimetre, cantare, cricuri hidraulice, pompe, scule de insurubat, masini de gaurit sau de slefuit, freze, burghie, fierastraie, adezivi si multe alte produse, toate la un raport excelent calitate-pret.

Bazele companiei sibiane Akkord Group au fost puse cu scopul de a satisface un numar cat mai mare de cerinte din sectorul industrial, oferind o gama larga si diversificata de produse pentru indeplinirea unor multiple aplicatii. Profesionalismul si capabilitatea personalului nostru se reflecta, in mod evident, in numarul mare de solicitari pe care le-am primit in intreaga noastra activitate, si care, bineinteles, inca ne mai sunt adresate. Orientarea catre client face parte din politica societatii noastre, lucru fara de care nu am fi evoluat si nu ne-am fi mentinut pozitia de lider de care ne bucuram in prezent.

Nevoile voastre sunt diferite, de aceea incercam sa ne adaptam cerintelor fiecaruia si sa oferim solutii personalizate care sa va aduca satisfactie deplina.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.