Cel mai bun echipament de descarcare a tahografului se gaseste la SVT Elecronics

en_defaultToti participantii la trafic isi doresc ca strada sa fie un loc sigur, in care oricine sa se poata deplasa fara incidente. Regulile de circulatie exista tocmai pentru ca drumul cu masina, pe jos, cu bicicleta sau cu motocicleta sa fie sigur pentru toata lumea.

Orice persoana care vrea sa obtina un permis de conducere trebuie sa sustina un examen. De fapt, e un test prin care trebuie sa dovedeasca faptul ca a dobandit indemanarea de care e nevoie pentru a conduce un anumit tip de autovehicul. La fel de importanta este cunoasterea regulilor de circulatie si a legislatiei rutiere.

Cat despre soferii profesionisti, ei sunt supusi altor exigente si trebuie sa respecte mai multe reguli decat soferii amatori. E firesc sa se intample asa din moment ce munca lor presupune transportul marfurilor sau al persoanelor. Una dintre aceste exigente este folosirea unui tahograf. E obligatoriu ca un astfel de dispozitiv sa fie montat in toate vehiculele inmatriculate sau fabricate dupa data de 1 ianuarie 2007.

Ce este un echipament descarcare tahograf si cum functioneaza el?

Inainte sa vedem ce e un echipament descarcare tahograf ar trebui sa ne fie clar ce e un tahograf. Un tahograf e un dispozitiv care, ca dimensiuni, nu depaseste un aparat de radio de masina. Tahograful se conecteaza la motor si inregistreaza perioadele in care o masina stationeaza sau se deplaseaza, viteza inregistrata si perioadele in care motorul e pornit. Se spune despre acest dispozitiv ca e un fel de cutie neagra a masinii. In cazul unui accident poate oferi indicii despre cauzele producerii acestuia.

Folosirea unui tahograf e o masura de siguranta si de control pentru soferi, pentru ca in acest fel se poate verifica in ce masura sunt respectate perioadele de odihna si de activitate.

Datele inregistrate de tahograf sunt stocate atat pe cardul personal al soferului, cat si in memoria aparatului. Pentru a fi citite se foloseste un echipament descarcare tahograf si un software.

Compania SVT Elecronics comercializeaza echipament descarcare tahograf si alte produse electronice.

Citirea datelor inregistrate de unitatea vehicul se face cu un echipament descarcare tahograf

Compania SVT Elecronics din Targu-Mures si-a inceput activitatea in anul 2006. Specialistii companiei si-au indreptat eforturile in directia producerii de echipamente electronice si importului de produse de acest tip de la producatori renumiti.

Numit si unitate vehicul sau UV, tahograful e un dispozitiv de care au nevoie intotdeauna firmele de transport. Compania SVT Elecronics poate sa devina partenerul acestor firme, furnizandu-le si echipament descarcare tahograf pentru ca datele inregistrate de aceste dispozitive sa poata fi citite.

Alte produse din oferta companiei sunt sistemele de control al accesului in cladiri, sistemele de pontaj electronic, turnichetele de acces, cititoarele de amprenta, cititoarele de proximitate, software-ul pentru pontaj electronic, corpurile de iluminat cu inductie, sistemele de iluminat stradal cu inductie, plafoniera cu inductie electromagnetica si sursele cu inductie electromagnetica.

Oricine are nevoie de un echipament descarcare tahograf ar trebui sa il cumpere de la SVT Elecronics. Echipa SVT Elecronics aduce pe piata doar produse de calitate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.