Cele 3 tipuri de hidroizolatii terase

hidroizolatii terase

Vara aceasta se pare ca vrea sa fie tot mai capricioasa, iar ploile vin, pleaca intr-un continuu du-te – vino. Singurul lucru care protejeaza toate blocurile si casele cu acoperis plat este hidroizolatia.  Ei bine, Mincon, prin intermediul solutiilor oferite vine sa ofere hidorizolatii terase de inalta calitate dar si performanta. Si pentru ca tot vorbim despre o vara capricioasa cu foarte multe “rafale” de precipitatii tot mai ambundente sau severe, consideram ca este bine sa discutam despre cum va puteti mentine casa protejata de infiltratiile cauzate de ploi si precipitatiile ambundente ce urmeaza sa isi faca aparitia. Exista in principiu, trei tipuri de solutii de protejare a imobilelor, asadar, le avem pe cele standard, circulabila si verde.

Hidorizolatii terase ce protejeaza

Un acoperis plat, sau terasa unui bloc este practic structura ce protejeaza intreaga constructie de infliltratiile cauzate de precipitatii. Aplicarea unei hidorizolatii terase eficienta este obligatorie pentru orice tip de constructie ce are un astfel de acoperis sau terasa, insa, datorita evolutiei tehnologiilor, a materialelor dar si a tehnicii de realizare, aceste trei tipuri vin sa ofere mai mult decat protectie, ci utilitate si chiar frumos oricarei terase, fie ca vorbim despre cea a unui bloc, sediu de firma si nu numai.

Gama de hidorizolatii terase standard este si cea mai uzuala categorie. Acestea sunt executate cu ajutorul foliilor de bituminoase care sunt aplicate la cald. Acest gen de hidorizolatii sunt intalnite la majoritatea tipurilor de cladiri, blocuri, Sali de sport, mai exact la orice cladire care beneficiaza de un acoperis plat.

Hidorizolatii terase ce maresc utilitatea spatiului

Gama de hidorizolatii terase circulabile este una din cele mai atractive in prezent. Poate acest lucru se datoreaza si unui nou trend de cafenele si localuri denumite SkyBar. Tot mai multe cladiri si blocuri foarte inalte din capitala si nu numai beneficiaza de acest gen de hidroizolatii circulabile ce faciliteaza infiintarea unor astfel de cafenele si terase. O priveliste panoramica, distanta mare fata de agitatia orasului si atmosfera de vis sunt argumentele ce vin sa faca acest concept tot mai popular si raspandit si in alte orase mari din tara.

Ideea de hidorizolatii terase eco, sau verzi prinde si ea foarte mult teren, sa zicem astfel. Intr-o lume in care betonul si masinile tind sa inlocuiasca tot mai mult natura, aceste hidorizolatii vin sa aduca un strop de natura in mijlocul urbanului. Acestea nu permit plantarea de flori sau arbusti mari, deoarece grosimea stratului de pamant ce poate fi aplicat peste o astfel de hidroizolatie este limitata, dar asta nu inseamna ca nu puteti beneficia de un mic colt de rai chiar pe bloc sau sediul unei firme.

Ca si concluzie, fiecare tip de hidroizolatii terase ofera siguranta, insa puteti beneficia si de alte avantaje ce nu pot fi ignorate cu usurinta. Pentru a afla mai multe despre acest domeniu, sunteti invitati pe site-ul www.mincon.ro locul unde o echipa de experti va asteapta oricand pentru a va ajuta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.