Cele mai bune pompe de apa le gasiti in oferta companiei Melinda Instal

melinda_instal_logo_2015-roFie ca aveti nevoie de pompa de apa de gradina, de pompa submersibila pentru ape murdare sau curate, sau chiar de un hidrofor, gasiti ceea ce cautati in oferta Melinda Instal! Care sunt caracteristicile fiecarui tip de pompa de apa in parte, ce avantaje aveti comandand asemenea produse pentru casa si gradina, si ce preturi va propun cei de la Melinda Instal aflati in cele ce urmeaza.

Pompa de apa submersibila

            Acest tip de pompa de apa se gaseste in oferta Melinda Instal si este special conceputa pentru a pompa lichidele curate, non-agresive, in aplicatii casnice si nu numai. Spre exemplu, o pompa de apa submersibila este ideala in alimeentarea cu apa menajera a gospodariilor, dar si in irigatii, in umplerea rezervoarelor cu lichide sau in pomparea apei din puturi. De asemenea, pompele de apa submersibile sunt foarte eficiente si performante, necesitand un minim de lucrari de intretinere. Cu un design modern, rezistenta si fiabilitate, pompele de apa submersibile sunt recomandarea specialistilor in domeniu!

Pompa de apa murdara

            Vehicularea de apa murdara necesita si folosirea unei pompe de apa adecvate. Lichidele extrem de agresive sunt o problema pentru multi dintre noi. De aceea, va recomandam achizitionarea unei pompe de apa murdara de la Melinda Instal, una din solutiile de top pentru care tot mai multi utilizatori opteaza! Pompa de apa murdara este performanta, fiabila, are numeroase utilizari, precum: pompeaza lichidele folosite in gospodarii, transporta apa pe santiere, iriga gradinile, dreneaza unele spatii (in cazul pompei de apa murdara cu flotor). Pompa apa murdara cu tocator este ideala pentru a goli fosele septice, toaletele, puturile de decantare si alte aplicatii.

Aveti nevoie de alta pompa de apa hidrofor? Apelati la Melinda Instal

            Daca trebuie inlocuita pompa hidrofor si vreti sa investiti banii intr-un model de calitate, va invitam sa achizitionati un model nou-nout din oferta Melinda Instal! Pompa de apa hidrofor poate fi din inox, prevazuta cu rotor, si este ideala pentru a furniza necesarul de apa potabila in gospodarie, pentru a furniza alte tipuri de lichide non-combustibile si non-agresive si pentru a iriga gradina.

Studiati intreaga oferta Melinda Instal si va veti convinge de calitatea pompelor de apa!

Compania Melinda Instal are ca si principal domeniu de activitate importul si distributia de materiale specifice instalatiilor, obiectelor sanitare, accesoriilor pentru baie, dar si pompelor de apa, obiectelor destinate instalatiilor de gaz, apa si canalizare, precum si echipamentelor de incalzire. Melinda Instal functioneaza de foarte multi ani, oferind clientilor de pe intreg teritoriul Romaniei, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, solutii ideale, servicii tehnice si consultanta de specialitate in domeniu!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.