Centrul de Pediatrie-Consultatii pediatrice acasa, sau la cabinet

consultatii pediatriceSa recunoastem: nimic nu se compara cu zambetul fericit al unui copil sanatos. Ca parinte iti doresti pentru cel mic tot ce este mai bun in lume. Cu toate acestea exista numeroase situatii, mai putin placute, atunci cand juniorul se imbolnaveste. Chiar si o gripa banala poate alerata parintii si poate crea panica. Pentru aceste momente exista o solutie foarte practica: consultatii pediatrice, la cabinet, sau mai comod, acasa.

O stare de rau poate sa apara in orice moment, fie zi, fie noapte, motiv pentru care este bine sa ai in vedere un medic care sa-ti poata sta la dispozitie 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Un astfel de exemplu este Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca. Acesta este mai mult decat un serviciu non-stop, este garantia ca micutu se poate bucura de un consult de specialitate indiferent de momente si situatii.

Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca ofera consultatii pediatrice in fiecare zi a saptamanii si la orice ora din noapte. Echipa centrului este pregatita pentru a raspunde prompt la solicitari. Dincolo de consultatiile pediatrice oferite la domiciliu, Centrul de Pediatrie efectueaza consultatii pediatrice si la cabinetul propriu, aici unde orice copil este bine primit si tratat cu maxima atentie si responsabilitate.

Consultatii pediatrice-Sanatatea copilului, pe primul loc!

Copilaria este o perioada in care bolile isi fac simtita prezenta. Motivul? Organismul unui copil este foarte sensibil la tot ceea ce-l inconjoara fiind astfel expus la numeroase riscuri. Incepand cu cele mai banale si pana la cele care necesita tratamente speciale, bolile copilariei sunt un lucru normal. Ingrijorarea parintilor este mare atunci cand cel mic sufera, insa acestia trebuie sa abordeze cu calm situatii de gen si sa ceara sprijin din partea medicilor. Cu cat interventia specialistului este mai prompta cu atat vindecare mai rapida!

Care sunt bolile copilariei?

– Oreionul: chiar daca are efecte la nivelul intregului organism, aceasta boala afecteaza, in special, glandele salivare. In cazul in care copilul tau are oreion el se va plange de dureri in spatele urechilor si va face febra.

– Rujeola sau ¨pojar¨: este contagioasa si se manifesta prin eruptii de bubite rosii la nivelul intregului corp.

– Rubeola: este la fel de contagioasa ca rujeola si asemanatoare in simptome, diferenta fiind inflamarea ganglionilor in acest caz.

– Varicela sau ¨varsat de vant¨: ea se manifesta prin febra mare si eruptii, urmate de vezicule cu lichid.

– Scarlatina: debuteaza la fel ca o raceala, insa aceasta afectiune este insotita si de punctulete rosii pe corp.

Acestea sunt cele mai cunoscute boli ale copilariei si sunt absolut normale (mai ales ca in urma lor, organismul face anticorpi si astfel devine mai rezistent la eventuale alte boli).

Centrul de Pediatrie: un ajutor de nadejde! Consultatii pediarice non-stop!

Daca in miez de noapte prichindelul tau acuza dureri de stomac si simptome de greata, ori daca face febra mare, nu ezita sa contactezi Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca. Avand o echipa de medici cu experienta, Centrul de Pediatrie iti ofea consultatii pediatrice la domiciliu, sau la cabinet. Daca apelul este unul ce necesita o vizita de urgenta acasa la pacient, il vom examina, vom putea spune pe loc diagnosticul si vom indruma spre un tratament corespunzator.

Prin consultatii pediatrice scapi de tot stresul pe care il presupune umblatul prin spitale. Prin aceasta metoda spui adio si salilor de asteptare, inclusiv disconfortului creat de atmosfera specifica unitatilor de primiri urgente.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.