Certificari sisteme management asigurate de specialistii SYSCERT

14344859_1081647721912244_3975086607595348055_nDaca sunteti in cautarea unui partener pentru certificari sisteme management, si nu ati gasit pana acum o firma specializata in acest sens, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii SYSCERT. Compania este partener international al TUV Hessen, cu certificari in peste 89 de tari ale lumii, si o traditie de peste 150 de ani. In cadrul activitatilor reprezentative ale firmei SYSCERT se incadreaza efectuarea de certificari sisteme de management in nume propriu, la preturi avantajoase, in regim neacreditat. Toate certificarile sisteme management sunt emise de autoritatea competenta din Germania, valabile pe intreg teritoriul tarii noastre. In plus, reprezentantii SYSCERT va vor elibera semestrial si un buletin informativ si il vor transmite prin e-mail, posta sau il vor distribui la manifestari diverse!

Care sunt certificarile sisteme management si de ce sunt acestea importante?

            Va intrebati ce tip de certificari sisteme management puteti obtine prin intermediul organismului de certificare TUV HESSEN? In primul rand, mentionam certificari sisteme de management ale calitatii, sisteme de management ale mediului, sisteme de management ale sanatatii si securitatii ocupationale. De asemenea, in cadrul acestor certificari intra si: securitatea informatiilor, securitatea lantului de furnizare, evaluarea riscurilor, siguranta alimentului, certificari sisteme pentru dispozitive medicale si sisteme de management ale energiei.

In ceea ce priveste certificarile sisteme management private, se asigura instruirea personalului propriu, iar tehnica asupra caruia specialistii SYSCERT au cazut de acord face referire la includerea de: informatii cu caracter general, standarde, instrumente ale calitatii, raspunsuri la intrebari si sisteme combinate.

Certificarile sistemelor management obtinute din colaborarea cu SYSCERT, reprezentant la nivel national al Tuv Hessen, poate semnifica un management asociat cu calitatea si seriozitatea specifica germanilor, certificarea recunoscuta la nivel mondial, cresterea increderii clientilor in organizatie, dar si obtinerea competentelor necesare pentru imbunatatirea proceselor.

Pasii necesari in vederea obtinerii certificari sisteme management SYSCERT

Descarcati solicitarea cererii de ofrta de pe site-ul syscert.ro, completati-o si transmiteti-o companiei, incluzand informatii importante (precum numar de personal, numar de schimburi, excluderi, categoria de impact asupra mediului, chestionarele primite). Dupa acesti pasi, solicitarea dvs. va fi trimisa de catre reprezentantii SYSCERT catre Tuv Hessen, unde se vor stabili etapele de audit de certificare, si daca sunteti eligibil pentru aceasta. Dupa ce vi se aproba dosarul, trebuie sa stiti ca veti primi si certificatul din Germania, si la un interval de unul-doi ani, veti primi si audituri de supraveghere.

Beneficii certificari sisteme management SYSCERT

            Printre beneficiile obtinerii acestor certificari sisteme management de mediu, putem enumera un mai bun control al aspectelor de mediu, asigurarea confomitatii cu politica de mediu declarata, respectarea normelor si cerintelor legale in domeniul mediului, si prevenirea poluarii.

Pe de alta parte, daca facem referire la certificarea sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale, beneficiile fac referire la dezvoltarea si implementarea unei politici si a unor obiective care sa tina cont de cerintele legale, imbunatatirea continua a sistemului si elaborarea unei autoevaluari.

Pentru mai multe informatii referitoare la beneficiile certificarilor sistemelor management de siguranta a alimentilui, al energiei, va invitam sa intrati pe site-ul syscert.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.