Cine este Tomoiu Gabriela

tomoiu gabriela

Ați auzit de Tomoiu Gabriela? Este o antreprenoare care are ca și domeniu de activitate construcția de case în zone rezidențiale precum și proiecte de construire a caselor care sunt prezentate solicitanților, proiecte care pot fi modificate la solicitare.

Pentru un cuplu locuința reprezintă punctul de plecare în întemeierea unei familii, Tomoiu Gabriela care este deja un nume foarte cunoscut în domeniu, ajutând viitoarea familie cu sfaturi legate de proiect sau construcție in special, punând pe masa, toată documentația, oferta de materiale pentru construcția propriu-zisă, cât și pentru finisajele interioare și exterioare.

Ce are de oferit Tomoiu Gabriela comparativ cu alți antreprenori?

Zona rezidențială are de la început toate facilitățile: drum de acces, energie electrică, gaze, apă și canalizare, costurile pe metru pătrat util construit ținând cont si de acest aspect.

Societatea condusa de Tomoiu Gabriela are angajați, arhitect, diriginte de șantier și muncitori calificați care lucrează numai după proiect, în echipa dirigintele de șantier supervizând toate lucrile legate de apartamente cu trei camere.

Locuințele sau apartamentele, care compun o vilă sunt de regula cu trei sau patru camere, acest lucru ajutând atât la un aspect plăcut de ansamblu din exterior, cât și la optimizarea apartamentului care se știe foarte bine, ca apartamentele de acest fel convin cel mai bine românilor.

Materialele folosite pentru realizarea construcțiilor sunt de foarte buna calitate, betoanele folosite la fundație provenite de la Holcim, cat și la stâlpii și grinzile de rezistență respectând rețetele standard, iar fierul beton folosit la structura de rezistenta fiind de asemenea cel prevăzut in proiect.

Alte informații referitoare la Tomoiu Gabriela

Prin respectarea unor reguli stricte și elementare în realizarea diferitelorconstrucții pentru apartamente cu trei camere, se obține avizul construcției, proprietarul fiind cel care beneficiază pana la urma de siguranța construcției in cazul unui cutremur, spre exemplu.

De asemenea, Tomoiu Gabriela este cea care prezintă viitorului locatar, ofertele pentru materialele de finisaj interior care sunt de cea mai bună calitate și de ultimă generație, prețurile si durata execuției, știindu-se că o locuință durabila și confortabilă nu se face peste noapte.

Materialele folosite le poate alege clientul prezentate în pliante sau pur si simplu văzându-le la fata locului în depozitul societății, deoarece Tomoiu Gabriela se aprovizionează de la companii renumite precum Holcim, Mapei, Velux, Brikston.

Depozitul are materiale necesare pentru dotarea cu centrale termice pe GPL, gaze, pelete sau pur si simplu pe lemne, panouri generatoare de căldură, panouri solare, produse pentru instalații sanitare, corpuri de iluminat, pardoseli, uși și ferestre, etc.

La cerere camerele pot fi dotate cu mobilier adus la comanda, atât pentru sufragerie, dormitor cât și pentru camera copiilor.

Tomoiu Gabriela prin ceea ce face, asigură viitorilor locatari confort, prețuri rezonabile și garanție la clădire, precum și la amenajările interioare și exterioare. Ce-și poate dori mai mult o tânără familie de la un antreprenor de succes decât ce are de oferit Tomoiu Gabriela?

Așadar, Tomoiu Gabrielavă așteaptă în permanență să-i călcați pragul cu oferte care mai de care mai atrăgătoare la preturi fără concurență.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.