Cipri Electrik – Un ajutor in amenajarea oricarui spatiu comercial!

Amenajari-interioare-BucurestiIn momentul in care detii un spatiu comercial si te afli in stadiul de a demara un proiect de amenajare interioara, prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este ”Ce ii determina pe clienti sa se reintoarca in spatiul tau comercial?”. Ei bine, raspunsul este simplu: un ambient placut, care sa imbie simturile si sa creeze dorinta. Un spatiu de care sa-ti amintesti, agreabil din prima clipa cand treci pragul magazinului. Un spatiu care iti face placere prin tot ceea ce te inconjoara. Acestea sunt doar cateva dintre aspectele esentiale pe care proprietarii spatiilor comerciale le doresc.

Realizarea unei amenajari de calitate implica in general un efort substantial, reprezentand bani cheltuiti si timp dedicat, atat in privinta conceperii solutiei adecvate, cat si in privinta procurarii materialelor de inalta calitate si punerii lor in opera. In conditiile unui acces din ce in ce mai facil la informatie, sunt din ce in ce mai multi posesori de spatii comerciale care aspira la o amenajare de calitate, insa datorita contextului economic, sunt din ce in ce mai putini cei care au capacitatea si care sunt dispusi sa faca efortul necesar. De acum inainte totul va va fi mai usor daca apelati la lucrarile de amenajari interioare realizate de compania Cipri Electrik din Bucuresti.

Amenajarea interioara a zonelor comerciale cu stil este unul dintre obiectivele societatii din capitala. Design-ul inovativ al produselor permite realizarea oricarui proiect in modul cel mai reprezentativ al activitatii comerciale, pentru a favoriza imaginea acesteia pe piata. Amenajarea unui magazin nu inseamna doar sa umpli cu mobila un spatiu, ci sa gasesti cea mai buna solutie de expunere a acesteia, folosind nenumaratele accesorii puse la dispozitie de producatori.

Cipri Electrik va pune in slujba o echipa inventiva, pasionata de acest domeniu, care priveste fiecare lucrare de amenajare ca pe o provocare si oportunitate de dezvoltare si perfectionare. Specialisti in ceea ce priveste designul de interior, acestia executa o serie de lucrari specifice acestui domeniu, punand in practica toate cerintele si nevoile dvs. De asemenea, daca sunteti in lipsa de idei, acestia va stau la dispozitie pentru consultanta, cu sfaturi si sugestii privind modul optim de amenajare al spatiului pe care il detineti.

Amenajarea unui magazin are un impact puternic asupra obiectivelor stabilite de beneficiar, aceasta trebuind sa consolideze imaginea dorita, sa atraga cumparatorii si sa motiveze corespunzator comportamentul de cumparare. Fie ca este vorba despre amenajarea unui magazin nou sau despre modernizarea unuia deja existent, activitatea este complexa si presupune o imbinare eficienta a functionalitatii cu concepte mai abstracte, precum legatura emotionala cu marca, ce se realizeaza prin ambianta, confort, culori si finisaje, iluminare si nu in ultimul rand servicii.

Firma Cipri Electrik vine in intampinarea solicitarilor beneficiarilor cu solutii pentru amenajarea oricarui tip de magazin: de la concept store-uri, magazine fashion (haine, incaltaminte, accesorii, bijuterii, etc), magazine pentru copii, pana la super si hypermarketuri. Echipa de profesionisti a firmei va propune idei de amenajari ale magazinelor personalizate in functie de specificul activitatii firmelor, de produse, de locatie si de buget.

Pentru ca experienta de cumparare sa fie placuta, iar designul sa fie atragator, functional si usor de intretinut, sunt necesare materiale si tehnologiile de prelucrare adecvate. Tipurile de lucrari efectuate de compania din capitala cuprind: realizarea compartimentelor din gips-carton, a peretilor si tavanelor false, montarea de gresie, faianta, marmura, parchet, sau a tamplariei din aluminiu sau PVC, si multe altele.

Cipri Electrik este o companie cu capital integral privat, care are drept obiect de activitate executarea de lucrari de constructii civile si industriale la standarde ridicate de calitate. Prin profesionalism, promptitudine si seriozitate, firma a reusit sa se impuna pe piata de profil, situandu-se in primele locuri din topuri.

Date de contact:

Calea Rahovei 214

Bucuresti, Romania

Tel: +40 21 335 2520

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.