Cipri Electrik- Construieste pentru tine

Esti in cautareacasa la cheie unei firme de constructii care sa poata oferi spre vanzare diferite case la cheie? Cauti sa colaborezi cu o companie specializata in furnizarea solutiilor de calitate in domeniul constructiilor? In acest caz, solutia perfecta pentru dumneavoastra va este oferita de societatea Cipri Electrik, din Bucuresti.

Conceptul de “casa la cheie” este unul relativ nou aparut in domeniul imobiliar. Pentru persoanele ce s-au saturat sa stea la bloc si doresc o schimbare de peisaj, casele la cheie reprezinta o solutie foarte viabila pentru dumnealor. Casa la cheie este acea locuinta in cadrul careia s-au construit structura de rezistenta si s-a mers si mai departe, rezolvand finisajele interioare si exterioare, instalatiile termice, electrice si sanitare si, practic, asteapta ca noul proprietar sa se mute in interiorul lor. Este, dupa cum spuneam, o solutie foarte eficienta pentru schimbarea peisajului si foarte avantajoasa din pricina faptului ca nu presupune noi lucrari de amenajari, instalatii sau finisari dupa ce ati achizitionat-o.

De ce compania Cipri Electrik?

Firma bucuresteana s-a infiintat in anul 2007, avand ca principal domeniu de activitate executarea de constructii civile si industriale la cheie. De-a lungul celor 6 ani de experienta, specialistii firmei bucurestene au reusit sa isi construiasca un renume puternic datorita eficacitatii si profesionalismului cu care dumnealor abordeaza fiecare lucrare in parte. Portofoliul de clienti al companiei, cuprinde firme foarte cunoscute pe intreg teritoriul Romaniei precum: Office Shoes, Energetix, Benvenuti, Falle, Annemarie, Tina R, Pepper, CEC Bank si lista poate continua.

Angajatii firmei sunt experti in domeniul proiectarii, al procedurilor legale si practice de constructie, dedicati obtinerii unor performante de inalta calitate in tot ceea ce fac.

Firma bucuresteana furnizeaza clientilor sai, cele mai bune solutii in constructii pentru toate etapele cuprinse intr-un proiect, indiferent de complexitatea lui. Astfel, expertiza firmei porneste de la proiectarea si obtinerea avizelor necesare pentru pornirea demersurilor, la furnizarea propriu–zisa a lucrarilor de constructie, instalatii si montaj si dotarea cu mobilier, inclusiv efectuarea de finisaje. Standardele de constructie se ridica la ele occidentale, astfel Cipri Electrik reusind sa satisfaca si nevoile celor mai exigenti clienti.

Cipri Electrik furnizeaza o gama variata de constructii la cheie, atat industriale, cat si civile. In cadrul procesului de constructie, cladirile sunt complet finisate, in interior si in exterior, toate instalatiile electrice si cele utilitare montate, pardoselile, faianta si vopseaua fiind incluse in cadrul proiectului.

Firma este specializata pe executia constructiei. Pe toata perioada desfasurarii activitatii, specialistii firmei vin cu solutii de rezolvare a problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism.

Este foarte important sa luati in calcul faptul ca, lucrarea de constructie a unei case este un proces complex, de maxima importanta si, din pacate, poate fi si unul neplacut daca nu alegeti corect. Cipri Electrik vine in ajutorul dumneavoastra furnizandu-va cele mai bune servicii de consultanta pentru a beneficia de casa mult visata.

Date de contact:

Denumirea firmei: Cipri Electrik;casa la cheie

Numar de telefon: 0727 921 576 sau 0724 129 926.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.