Cipri Electrik iti ofera placari pardoseli cu granit!

Sisteme-profesionale-de-iluminat-fxXSDIn foarte multe cazuri, pardoseala poate avea un impact la fel de mare ca si peretii sau modul in care este amenajat spatiul respectiv; inevitabil, in momentul in care merge, o persoana va studia si podeaua pe care calca. De aceea, starea pardoselii poate contribui la dezvoltarea afacerii tale; clientilor le va face placere sa priveasca un spatiu curat si ingrijit.

Din nefericire, in special, in cazul spatiilor cu trafic intens, mentinerea pardoselii in aceeasi stare in care era la inceput pare a fi o activitate destul de dificila. In locatii de tip Retail, dar si in cele de tip Horeca, se vor plimba zilnic sute de persoane ale caror pasi pot aduce deteriorari semnificative. Prin urmare, esti nevoit sa gasesti o solutie eficienta si durabila in ceea ce priveste pardoseala spatiului in care iti desfasori activitatea.

Solutia ideala pentru aceasta problema este placarea pardoselii cu granit. In cazul in care ai nevoie de astfel de servicii, firma Cipri Electrik iti sta la dispozitie!

Ce este granitul?

Granitul este o roca masiva ce se formeaza in apa, la adancimi mari, fiind formata din cristale cu dimensiuni de cativa milimetri; acest aspect structural ii ofera atat rezistenta, cat si un aspect deosebit dupa prelucrare. Granitul nu este un material costisitor, fiind cea mai raspandita roca din scoarta.

Avantajele placarii pardoselilor cu granit

In primul rand, granitul este un material mult mai rezistent la caldura decat alte materiale (cum ar fi materialele laminate). Din acest motiv, placarile cu granit pot fi realizate atat la interior, cat si la exterior.

In al doilea rand, in momentul in care doresti placarea pardoselii cu granit, vei avea de ales dintr-o gama vasta de culori; sa nu uitam ca, fiind o roca naturala, nu vei gasi niciodata doua placi de granit identice; astfel, pardoseala ta va capata un aspect cu totul unic.

In plus, granitul este un material ne-absorbant si incredibil de rezistent la pete; prin urmare, intretinerea pardoselii va deveni o activitate facila. In acelasi timp, granitul are o rata de reducere si indepartare a bacteriilor extrem de buna.

Mai mult decat atat, pardoselile placate cu granit se deterioreaza foarte greu, deoarece granitul este cea mai tare, rezistenta si solida roca de pe fata pamantului. Datorita compozitiei minerale, granitul isi va pastra aspectul zeci de ani (si chiar mai mult), aspect care ii va oferi o valoare semnificativa proprietatii tale.

Desigur, placarea pardoselii cu granit nu este o solutie destinata doar persoanelor ce detin un spatiu cu trafic intens, ci si persoanelor ce vor sa isi decoreze imobilul. Pardoselile placate cu granit isi vor pastra mereu aspectul deosebit, fiind solutia ideala pentru proprietarii ce doresc sa isi amenajeze locuintele cu stil.

Apeleaza la serviciile de placari pardoseli cu granit Cipri Electrik! Pe langa acest tip de servicii, firma noastra asigura si montare instalatii electrice, montaj instalatii sanitare, montare parchet, usi din sticla sercurizata, placari pardoseli cu gresie si multe altele! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre sau pentru a cere o oferta, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Cipri Electrik, date de contact:

mail: office@ciprielectrik.ro

Telefon fix:021-335.2520 Interior: 801 / 805 / 806

Fax: 021-335.2520 Interior: 807

Telefon Mobil: 0727 921 576 / 0724 129 926

Adresa:
Calea Rahovei, Nr. 214
Sector 5,  Bucuresti
Cod Postal: 050909
Romania

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.