City Taxi – Apelati la servicii complete de taximetrie in Constanta!

Taxi-ConstantaFie ca pleci intr-o vacanta si ai de facut un drum rapid catre gara, autogara sau aeroport, fie ai de facut un drum mai lung, taxiul este intotdeauna o solutie excelenta din mai multe motive. In primul rand, durata calatoriei se reduce considerabil, iar acest lucru constituie un avantaj esential deoarece in conditiile actuale de viata timpul este deosebit de important. De asemenea, o calatorie cu taxiul impreuna cu prietenii sau familia este totodata si relaxanta deoarece tot stresul acumulat pe drum, in cazul in care ai fi optat pentru un autobuz sau orice alt mijloc de transport rutier sau feroviar, dispare. In cazul in care esti din Constanta si ai nevoie de un transport rapid, sigur care sa va ofere confort maxim, City Taxi iti ofera cele mai bune servicii de transport si taximetrie din oras.

Indiferent ca este vorba de servicii in regim de taxi sau ca este vorba de transportul persoanelor, curse pentru aeroport, curierat rapid, transport copii sau transport angajati, City Taxi este solutia de care ai nevoie. In masinile acestei firme esti mereu in siguranta deoarece multumirea dumneavoastra este cel mai important tel al angajatilor nostri. Serviciile sunt prompte, sigure si profesionale de fiecare data. Este important sa stiti ca City Taxi ofera cel mai inalt nivel de servicii din Constanta.

Compania de taxi din Constanta utilizeaza tehnologii noi, cum ar fi sistemul de navigatie si dispecerat GPS, gratie carora vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin reducerea timpilor de asteptare şi trimiterea taxiurilor catre voi, cu mare acuratete. Absolut toate masinile companiei sunt dotate cu navigatie prin GPS.

Solutia GPS utilizata de City Taxi ofera urmatoarele facilitati:

– asigura gestionarea rapida si simpla a comenzilor, coordonarea si localizarea taxiurilor;

– raportarea in timp real a informatiilor despre locatia curenta si statusul tuturor curselor si masinilor de taxi;

– exista posibilitatea de a vizualiza localizarea pe harta a masinilor sau doar starea comenzilor;

– asigura obtinerea de rapoarte cuprinzatoare despre starea tehnica a masinilor de taxi, statistici privind traseele parcurse ocupat sau neocupat, privind numarul de comenzi refuzate sau acceptate, etc.

– posibilitatea confirmarii si preluarii comenzilor prin intermediul dispozitivelor hardware folosite;

– actualizarea statusului cursei in timp real;

– reducerea zgomotului produs de comenzile prin statie;

– modul de navigatie GPS;

– posibilitatea transmiterii de mesaje catre dispecerat;

Astfel, daca aveti nevoie de serviciul de taxi pentru afaceri sau pentru uz personal, City Taxi este mereu la dispozitia dumneavoastra. City Taxi poate prelua aproape orice solicitare de servicii pe care dumneavoastra sau afacerea dumneavoastra le poate avea. Trebuie doar sa apelati 0241-933!

City Taxi va pune la dispozitie o mare varietate de servicii convenabile printre care:

– serviciul de transfer la aeroport (Mihail Kogalniceanu, Otopeni, Varna): rezervarile de taxiuri se realizeaza online, prin contul personal creat pe site-ul firmei. Datele si rezervarea dumneavoastra sunt automat inregistrate, astfel ca la ora stabilita, unul dintre soferii firmei va va astepta la locul specificat pentru a va duce la aeroport. Pentru a fi siguri ca nu pierdeti avionul din cauza ca ati atipit sau nu ati reusit sa va treziti, angajatii firmei va ofera un apel de trezire gratuit in dimineata de plecare, cu suficient timp inainte pentru a va pregati.

– serviciul de transport dedicat angajatilor: pentru ca angajatii dumneavoastra merita cele mai bune conditii de transport de la munca acasa si invers, City Taxi va pune la dispozitie masini de taxi pentru transport angajati in Constanta, sigure si dotate corespunzator,

– serviciul de transport dedicat copiilor, dar si persoanelor in varsta: de la  transportul scolar zilnic prestabilit, pana la aducerea inapoi a celor mici de la activitatile lor zilnice, City Taxi este solutia de care aveti nevoie. Veti avea garantia ca micutii sunt in siguranta deoarece toate masinile sunt urmarite prin GPS, asa ca mereu veti sti locatia copilului. Traseele sunt urmarite constant, evitandu-se incidentele neplacute.

Pe langa serviciile obisnuite de transport intre destinatii, City Taxi ofera si servicii de transport medical in Constanta. Soferii firmei va stau la dispozitie pentru vizitele regulate la medic, oferindu-va ingrijire si ajutor la urcare – iesire.

Date de contact:

Tel: 0241.933 Fax: 0241.606.061

Email: office@citytaxi.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.