City Taxi: Servicii de taxi pentru livrari de colete

Livrarea rapida si sigura a unor colete sau produse catre partenerii dumneavoastra de afaceri sau pentru solutionarea problemelor pe care le aveti, implica apelarea la o forma de specialitate. Aceasta firma trebuie sa dispuna in primul rand de autovehicule echipate pentru a asigura siguranta coletului in cauza dar si de soferi profesionisti care sa se incadreze in termenele de timp specificate. De regula, serviciile mentionate mai sus sunt asigurate de companiile de curierat rapid. Insa aceste servicii sunt disponibile sub forma pachetelor tarifare pentru companii sau persoane juridice ce au nevoie de asigurarea transportului pentru o perioada mai indelungata de timp – se semneaza un contract de colaborare.

Dar ce va faceti daca doriti sa evitati aceasta situatie complicata sau daca doriti livrarea unui colet pe luna spre exemplu? Cu siguranta ca semnarea unui contract cu o companie de curierat rapid pare putin exagerata in aceste cazuri. Avand in vedere aceste aspecte, compania de taximetrie din Constanta, City Taxi vine in intampinarea celor interesati cu servicii de transort marfa in regim de taxi. Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice ce au nevoie de transport colete sau marfa intr-un timp scurt catre diverse locatii din Constanta si din imprejurimi.

Serviciile de transport marfa vor fi asigurate de masini de taximetrie dotate specific pentru astfel de operatii. City Taxi dispune si de personal calificat care va garanta indeplinirea sarcinilor cu succes indiferent de comanda primita. Masinile sunt dotate cu sisteme de urmarire GPS, sisteme ce pot oferi date in timp real referitoare la starea coletului dumneavoastra, la distanta ramasa pana la destinatar si asa mai departe. Dupa cum puteti vedea, aceste servicii sunt similare cu cele ale companiilor de curierat rapid, cu mentiunea ca sunt oferite in regim de taximetrie.

Astfel, tarifele solicitate pentru transportul de marfa vor fi simtitor mai mici, City Taxi garantand cel mai bun raport calitate / pret existent in acest domeniu de activitate. In afara acestor servicii, City Taxi vine in intampinarea clientilor sai si cu servicii de taximetrie de specialitate pentru transport de copii, pentru transport de persoane in varsta, pentru transportul partenerilor dumneavoastra de afaceri si asa mai departe. Fiecare serviciu va fi garantat de personal respectuos care va pune pe primul loc necesitatile clientilor sai. City Taxi este astfel partenerul dumneavoastra de incredere atat pentru transportul de persoane cat si pentru transportul de marfa si colete.

Va puteti oricand convinge de cele descrise in acest articol prin accesarea platformei online a companiei City Taxi. Pe pagina web mentionata puteti vizualiza descrieri amanuntite pentru toate serviciile oferite si nu in ultimul rand puteti obtine date exacte privitoare la preturile practicate pentru transport marfa City Taxi. In acelasi timp, puteti apela la City Taxi si pentru a solicita asistenta si ajutor in trafic pentru rezolvarea rapida a problemelor pe care le aveti. City Taxi va sta oricand la dispozitie prin intermediul datelor de contact listate in subsolul acestui articol.

City Taxi, date de contact

Tel: 0241.933 Fax: 0241.606.061
Email: office@citytaxi.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.