Clic Med Trade iti ofera statii meteo cu senzor!

2ae27887e0e8a424f1b71df95923fa3bTemperatura camerei in care te afli poate fi un aspect extrem de important, in special in cazurile in care sanatatea ta are de suferit din cauza schimbarilor bruste de temperatura. Pentru a evita neplacerile cauzate de un mediu necorespunzator, trebuie sa gasesti o metoda prin care sa determini care este temperatura ideala pentru organismul tau / pentru conditiile necesare in spatiul respectiv.

Utilizarea unei statii meteo cu senzor iti ofera posibilitatea de a cunoaste mereu temperatura din spatiul in care dispozitivul este plasat, insa are o multitudine de functii care iti pot fi la fel de utile. Desigur, statia meteo cu senzor poate fi utilizata atat pentru determinarea conditiilor climatice din interior, cat si pentru determinarea conditiilor de la exterior. Mai mult decat atat, statia meteo cu senzor are si functie de masurare a umiditatii, detaliu extrem de important in cazul in care trebuie sa ai grija de sanatatea ta si a celor din jur.

In cazul in care cauti astfel de dispozitive, compania Clic Med Trade iti vine in ajutor cu un model performant, rezistent si eficient. Iti vom prezenta mai jos cateva dintre detaliile tehnice importante ale unei statii meteo cu senzor:

–         Interval de masurare a temperaturii din interior: intre 0 -50 grade Celsius

–         Interval de masurare a temperaturii din exterior: intre 50 – 70 grade Celsius

–         Interval de masurare a umiditatii: intre 20 – 85% RH

–         Afisaj LCD cu iluminare

–         Functie ceas cu marcare data

–         Functie de alarma sau veghe

–         Setarea intervalului orar

–         Afisarea fazelor lunii

–         Afisarea tendintelor temperaturii

–         Afisaj LCD

–         Sursa de alimentare: 2 baterii 1.5 V AAA pentru emitator si 3 baterii 1.5V AAA pentru receptor

–         Dimensiuni exterioare: 172 x 85 x 55 mm

–         Senzor exterior de temperatura inclus

Mai mult decat atat, statia meteo cu senzor iti poate afisa prognoza meteo cu 4 stari. Prin utilizarea unui astfel de dispozitiv nu vei mai fi nevoit sa urmaresti stirile meteo la intervale regulate pentru a afla detalii despre starea vremii; statia meteo cu senzor iti va oferi toate detaliile pe care doresti sa le cunosti. Mai mult decat atat, informatiile pe care ti le ofera acest dispozitiv vor fi mult mai exacte decat cele pe care le vei obtine vizualizand orice tip de prognoza meteo.

Statia meteo cu senzor exterior wireless comercializata de compania Clic Med Trade iti este oferita in cadrul magazinului online al firmei, in schimbul unui pret extrem de avantajos: doar 200,00 RON, TVA inclus! Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestui dispozitiv este sa vizitezi magazinul nostru online si sa adaugi produsul in cosul de cumparaturi virtual; in urma finalizarii comenzii, aceasta iti va fi livrata in cel mai scurt timp, iar tu te vei putea bucura din  plin de beneficiile unei statii meteo cu senzor!

Alege statiile meteo cu senzor Clic Med Trade! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos (sau completand formularul de contact disponibil in cadrul site-ului):

Clic Med Trade, date de contact:

Numere de telefon:

-Fix:            037 4921864

-Fax:           034 1818898 

-Mobil:        075 2542633

E-mail : office@clicmed.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.