Cofetaria Giorginio, de peste un deceniu alaturi de cei care viseaza la un tort personalizat nunta

tort personalizat nunta

Cofetaria Giorginio reprezinta pana astazi o poveste de succes, extrem de dulce. Astfel, aceasta firma a aparut inca din 2005, reusind de peste un deceniu sa ofere o gama variata de produse din seria tort personalizat nunta. Mai mult de atat, fiecare desert in parte este lucrat cu cea mai mare atentie, astfel incat sa aiba un gust perfect, simplu si rafinat, dar si un aspect placut care sa ia ochii invitatilor din cadrul unui eveniment atat de important precum o nunta. Astfel, in prezent, clientii pot da comanda direct pe site, ca apoi sa le ridice de la sediul cofetariei in decursul a 24-48 de ore minim, in functie de cerintele si cantitatea comandata si de disponibilitatea celor care il prepara.

Tort personalizat nunta, poate cel mai important desert din viata unui om

Atunci cand vine vorba de un tort personalizat nunta, acesta este de multe ori considerat unul dintre cele mai importante deserturi din viata mirilor. Astfel, acesta poate incununa cu succes o petrecere de zile mari sau o poate strica iremediabil. De multe ori, invitatii la nunta isi aduc in primul rand aminte de mancare atunci cand rememoreaza evenimentul, iar un tort desavarsit si complex poate face cu adevarat diferenta. Mai mult de atat, el va fi imortalizat atat in fotografii, cat si in filmari.  Cofetaria Giorginio ofera doar retete elegante, create din produse naturale si proaspete, fara adaosuri sintetice sau coloranti. Astfel, ele se adreseaza atat unor ocazii importante, cum ar fi nunti, botezuri sau aniversari, cat si unui cadou special care poate fi oferit oricui, indiferent de moment. Astfel, orice tort personalizat nunta are in compozitie creme fierte naturale, bazate pe retete clasice, aduse in era actuala, alaturi de cea mai buna ciocolata disponibila pe piata. In acest mod, mirii vor stii cu siguranta ca au facut cea mai buna alegere atunci cand a venit vorba de alegerea dulciurilor.

Laborator propriu pentru a asigura de fiecare data prospetimea si calitatea torturilor

In prezent, Cofetaria Giorginio dispune de un laborator propriu, dotat corespunzator la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Mai mult de atat, fiecare client in parte beneficiaza de asistenta si consultanta gratuita atunci cand vine vorba de alegerea unui tort personalizat nunta potrivit, astfel incat acesta sa fie perfect din toate punctele de vedere. Pornind de la design, pana la arome si preturi, fiecare aspect in parte trebuie luat in considerare atunci cand vine vorba de cel mai important tort din viata a doi oameni, acea legatura dulce care va face toti invitatii evenimentului sa tresare de satisfactie.

Cofetaria Giorginio, calitate si placere la preturi corecte

Intelegand cu adevarat nevoia mirilor atunci cand doresc sa beneficieze de cel mai frumos tort personalizat nunta, Cofetaria Giorginio a adus la lumina o gama variata de retete care pot fi folosite drept sursa de inspiratie astfel incat sa satisfaca cele mai drastice cerinte si cele mai exacte idei de design. De la fotografii cu cei doi, pana la figurine si diferite texte, toate conteaza pentru un desert desavarsit.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.