Colectare deseuri medicale cu Steryl Eco

Colectare deseuri medicale cu Steryl Eco

Ai nevoie de solutii complete si, mai ales, sigure in ceea ce priveste serviciul de colectare deseuri medicale? Deoarece aceasta categorie de deseuri ocupa un loc aparte datorita periculozitatii ei sporite, Steryl Eco este firma de colectare de a carei servicii chiar si tu ai nevoie.

Steryl Eco nu numai ca se ocupa de colectare, insa va transporta deseurile medicale si va avea grija ca acestea sa fie eliminate definitiv respectand intocmai legea pe care UE o impune pentru acest gen de servicii. Steryl Eco se adreseaza clinicilor, spitalelor si institutiilor medicale din toata Romania. Vehiculele sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, personalul este calificat, iar tehnologia de eliminare a deseurilor medicale periculoase este moderna cu respect pentru sanatatea oamenilor si mediul inconjurator!

Colectare deseuri medicale. Ce sunt deseurile medicale?

 

Prin deseuri medicale se inteleg toate acele deseuri care au rezultat din activitatea medicala. Aici includem atat deseurile periculoase, cat si cele nepericuloase pentru om si mediu ce se produc in unitatile sanitare.

Ce sunt deseurile periculoase? Sunt acele deseuri foarte periculoase pentru sanatatea oamenilor, dar si pentru mediu, si sunt generate in activitatile de diagnostic si tratament, in procesul spitalizarii, in preventie si recuperare medicala, tratament si supraveghere, in cercetare medicala, in producerea, depozitarea, testarea, cat si distributia biopreparatelor si medicamentelor.

Ce sunt deseurile nepericuloase? Acestea sunt asimilabile celor menajere si rezulta din activitatea serviciilor medicale, administrative, tehnico-medicale, a blocurilor alimentare, de cazare si a oficiilor care se ocupa cu distributia hranei. In momentul in care se amesteca cu o cantitate oricat de mica de deseuri periculoase, si deseurile nepericuloase devin, la randul lor, nocive pentru om si mediu, tocmai de aceea este importanta depozitarea si colectarea selectiva a acestora.

In categoria deseurilor periculoase includem:

– Partile anatomice si deseurile anatomo-patologice;

– Deseuri infectioase;

– Deseuri intepatoare-taietoare;

– Deseuri farmaceutice si chimice;

– Deseuri radioactive.

In categoria deseurilor nepericuloase sunt incluse:

– Ambalaje a materialelor sterile;

– Flacoane de perfuzie, insa este important ca acestea sa nu fi venit in contact cu sange sau cu alte fluide biologice;

– Atele ghipsate, dar necontaminate;

– Hartie;

– Resturi alimentare, exceptie facand cele ce provin de pe sectiile de boli contagioase;

– Saci si ambalaje din materiale plastice;

– Recipiente de sticla curate sau ce nu au venit in contact cu fluide si sange.

Pentru serviciul de colectare deseuri medicale gaseste-ti un partener de incredere!

 

Cum se face colectare deseuri medicale? Atat colectarea, cat si separarea deseurilor ce au provenit din activitatea medicala se va face direct la sursa, adica la locul de producere a lor. Ambalajul in Colectare-deseuri-medicale-cu-Steryl-Eco1care se va face colectarea trebuie sa fie de unica folosinta si trebuie sa respecte codul de culori ce a fost stabilit prin lege. Astfel, galbenul se va folosi pentru deseurile medicale periculoase, iar negrul pentru deseurile medicale nepericuloase.

Pentru serviciul de colectare deseuri medicale ai nevoie, desigur, de un partener pe care sa te poti baza, iar acest partener este Steryl Eco, o companie din Bragadiru ce se va ocupa de tot ceea ce inseamna colectarea deseurilor medicale respectand litera legii.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege colectare deseuri medicale de la Steryl Eco. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Steryl Eco? Pentru detalii, suna la numarul 0214-481.499 sau trimite un e-mail pe adresa office@steryleco.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.