Colectare eficienta a deseurilor prin containere de colectare selectiva subterane oferite de Eurostart

Colectarea deseurilor din cadrul unui spatiu industrial, agro-alimentar, comercial, etc. trebuie sa se realizeze in cele mai sigure conditii, evitandu-se poluarea solului, a mediului inconjurator si a aerului. Aceasta reprezinta prima etapa de igienizare si securizare a locului de munca pentru a oferi bune conditii de munca angajatilor si desigur pentru a proteja sanatatea acestora si a mediului. Daca pana nu acum mult timp colectarea deseurilor se realiza cu costuri ridicate si cu destul de multa greutate, acum datorita tehnicii avansate se pot utiliza solutii econome ce ofera o mai buna gestionare a situatiei in cauza.

O astfel de solutie este reprezentata de containerele de colectare selectiva subtarane, produse si comercializate de compania Eurostart. Aceste containere reprezinta alternative economice si mult mai utile pentru clasicele containere din plastic ce erau amplasate in exteriorul intreprinderilor sau a spatiilor industriale si comerciale. In cazul pubelelor din plastic, colectarea se realiza doar partial, iar deseurile depozitate se puteau infiltra in pamant sau puteau emana substante toxice in aer. Mai mult, aflandu-se la exterior, aceste dispozitive puteau fi vandalizate ducand la pierderi substantiale pentru posesori. Din fericire, acum puteti inlocui aceste containere rudimentare prin produse moderne, ce sunt conforme cu standardele europene de igiena si salubrizare.

Datorita faptului ca noile containere pot fi introduse in pamant, se poate realiza economisirea spatiului, care poate fi acum utilizat si pentru alte scopuri. Fiind etanse, containerele nu emana mirosuri neplacute, nu sunt vizibile si sunt usor de accesat si utilizat. Dispozitivele au dimensiuni mari, ceea ce inseamna ca se poate depozita un volum mare de deseuri; aceste lucruri implica curatarea cat mai rara a containerelor si deci o noua economie, de data aceasta a bugetului companiei in cauza.

Containerele de colectare selectiva subterane oferite de compania Eurostart sunt confectionate din materiale extrem de rezistente ce nu permit infiltrarea substantelor toxice in sol sau in aer. Containerele pot avea marimi diferite, modelele disponibile fiind numeroase. Golirea produselor se efectueaza prin ridicarea recipientului si aspirarea deseurilor cu ajutorul unei utilitare speciale. Dupa cum am precizat, datorita dimensiunilor si a formei cilindrice, volumul de depozitare va fi crescut deci si interventia utilitarei substantial redusa. Aceste containere pot fi instalate cu usurinta in orice spatiu public, comercial sau industrial, manevrarea lui efectuandu-se usor si rapid datorita greutatii reduse. Fiecare produs va fi livrat cu garantie proprie, seriozitatea si promptitudinea serviciilor prestate de Eurostart garantand cea mai buna calitate de pe piata de profil din Romania.

Eurostart este o companie ce isi are sediul in Oradea si care comercializeaza produse diverse (mobilier urban, cosuri de gunoi, containere colectare selectiva, recipiente stocare substante lichide periculoase, spatii de joaca pentru copii si multe altele) pe toata suprafata tarii. La alegere montajul poate fi inclus, totul depinzand de preferintele si necesitatile beneficiarilor. Pentru a solicita o oferta de pret, precum si pentru a solicita mai multe informatii referitoare la caracteristicile containerelor de colectare selectiva subterane, luati legatura cu un reprezentant Eurostart prin intermediul datelor de contact de mai jos.

Eurostart, date de contact:

S.C. EUROSTART S.R.L.
Sediu: Str.Moldovei nr.4, bloc.PB.8, ap.19, 410174 ORADEA, BIHOR, ROMANIA

Punct de lucru/Adresa corespondenta:
str. Tudor Vladimirescu nr.1, bl. Stea, Ap. 7, 410203 ORADEA, BIHOR, ROMANIA

Date identificare fiscala:
CIF: RO.20201203
J05/2863/2006

Telefon/Fax: +40 (0)259 454 054
Mobil: +40 (0)723 688 604

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.