Colectare hartie Prahova cu Pacos Eco Colectare

Hartie de ziar, servetele, pungi de hartie, materiale de impachetat sau cartoane, toate acestea sunt realizate din fibre de hartie. Insa de ce sa folosim mereu hartie noua cand putem folosi hartia reciclata? In acest mod se salveaza padurile, se face economie la energie, la apa, iar gradul de poluare scade. Cum poti ajuta si tu natura si, totodata, pe tine? Apeleaza la serviciile de colectare hartie Prahova prestate de catre Pacos Eco Colectare, iar generatiile viitoare iti vor multumi!

Colectare hartie Prahova. Stiai ca?

 

Colectare hartie Prahova cu Pacos Eco ColectareDin pacate, la ora actuala, in intreaga lume nu se recicleaza decat 25% din cantitatea de hartie existenta? Nu exista nici cauze de ordin economic, nici cauze de ordin tehnic si cu toate acestea oamenii nu recicleaza toata hartia, ceea ce este ingrijorator.

Daca s-ar recicla doar jumatate din cantitatea de hartie folosita in intreaga lume s-ar putea acoperi chiar 75% din necesarul de hartie noua, salvandu-se nici mai mult, nici mai putin de 4 milioane de hectare de padure!

Din fiecare copac de 20-30 de ani se realizeaza 700 de pungi de hartie folosite pentru cumparaturi in hypermarketuri. Astfel ca 650.000 de tone de hartie se produc zilnic in lume, cantitate din care 500 de tone de hartie nu poate fi folosita si este aruncata. Daca colectam si reciclam carton putem economisi chiar si 25% din energia pe care am folosi-o pentru producerea lui.

Dintr-o tona de hartie reciclata poti salva 17 arbori, iar pe deasupra economisesti 26.000 l de apa si 4200 kwh, adica cantitatea de energie pe care o folosesti in mod normal pentru a-ti incalzi locuinta timp de 6 luni. Astfel ca prin reciclare nu facem economie numai la materiale, insa economisim si energie, dar diminuam si gradul de poluare.

Colectare hartie Prahova are numai beneficii

 

De ce sa apelezi la colectare hartie Prahova serviciu prestat de catre Pacos Eco Colectare? Deoarece in acest mod reusesti sa ajuti la diminuarea poluarii aerului cu pana la 75%, insa si apa are de Colectare hartie Prahova cu Pacos Eco Colectare1castigat de pe urma colectarii si reciclarii hartiei devenind mai curata cu pana la 45%. In acelasi timp reduci cu 60% consumul de apa industriala folosita in procesul fabricarii de hartie noua, reduci energia electrica cu 45% si ajuti si la reducerea cantitatii materialului lemnos intrebuintat in acest scop.

Statisticile arata ca o tona de hartie noua inseamna cate un ziar si 2 foi de scris, timp de 1 an. In schimb, 1 tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci, in atmosfera sunt cu 27 kg de noxe mai putin, iar 26.000 l apa si 4200 kwh sunt economisiti la fiecare tona.

Cum se poate recicla hartia cat mai corect? In primul rand, trebuie sa aduni de peste tot din casa hartiile pe care nu le mai folosesti la scris sau la impachetat. Cutiile de carton sunt strivite sau pliate pentru a nu ocupa mult loc. Apoi, pasul urmator, este depozitarea corespunzatoare si, in cele din urma, apelarea la o firma de colectare hartie. In Prahova colectare hartie Prahova este un serviciu prestat de catre Pacos Eco Colectare.

Daca vrei sa te bucuri de natura din plin, alege colectare hartie Prahova cu Pacos Eco Colectare. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Pacos Eco Colectare? Pentru detalii, suna la numarul 0731-313.110, 0726-731.273 si 0722-268.593 sau trimite un e-mail pe adresa office@colectarehartieploiesti.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.