Colectare hartie Prahova

Din pacate, in secolul 21, natura este din ce in ce mai mult afectata de poluarea aerului, apei, solului etc. De acest lucru sunt responsabili in pricipal oamenii care sunt neglijenti si carora nu le pasa de viitorul urmatoarelor generatii. Afectarea unei singure unitati, duce la dereglarea intregului ecosistem. De aceea este foarte important sa reciclam si sa folosim produse reciclabile pentru a prelungi viata naturii si a tot ceea ce ne inconjoara. Spre exemplu, este foarte usor sa reciclam hartia. Conform studiilor, prin reciclarea unei tone de hartie se salveaza 15 copaci, aproximativ 27.000 litri de apa, 26.8 kg de materiale poluante ale aerului si, foarte important, se foloseste cu pana la 70% mai putina energie decat pentru procesul cu fibre naturale. Daca sunteti din judetul Prahova si v-ati hotarat sa ajutati mediul inconjurator, apelati cu incredere la Pacos Eco Colectare care se ocupa de colectare hartie Prahova.

De ce este important sa apelam la serviciul de colectare hartie Prahova?

In fiecare zi, hartia este cel mai frecvent deseu pe care il producem, provenind din diverse activitati situandu-se practic pe primul loc la nivel mondial in materie de deseuri. Procedeul de colectare hartie Prahova prezinta numeroase avantaje atat la nivelul mediului cat si din punct de vedere economic.

In primul rand, sunt salvate padurile si mediul de viata al vietuitoarelor acestora si implicit al apei, prin cunoscutul ciclu hidrologic (circuitul apei). Apoi, prin eliminarea semnificativa a greutatii, se reduce presiunea asupra solului din gropile de gunoi. Obtinerea hartiei reciclate foloseste mai putina energie si apa, deci scade gradul celorlalti poluanti. Unul dintre cele mai importante beneficii aduse naturii este reducerea incalzirii globale. Pentru a se degrada, hartia are nevoie de aproximativ 5 ani insa prezinta un produs secundar, si anume metanul, ce retine in atmosfera de 20 de ori mai multa caldura decat CO2 (conform EPA). Deci, prin reciclare hartie Prahova, putem preveni acest fenomen ingrijorator.

Din punct de vedere al economiei, acest proces implica scaderi in costurile salubrizarii (arderea sau depozitarea in gropile de gunoi). De asemenea, cum treptat aceasta procedura prinde teren, sunt create noi locuri de muncta. La fiecare 15.000 de tone de hartie reciclata in fiecare an, sunt distribuite 30 de posturi pentru colectare, 40 pentru procesare si 75 de posturi pentru fabricarea hartiei de ziar.

Cum trebuie procedat pentru colectare hartie Prahova?

Daca doriti sa apelati sa serviciile de colectare hartie Prahova, nu trebuie decat sa urmati cativa pasi. In primul rand sa verificati toate hartiile si ziarele de care sunteti sigur ca nu mai aveti nevoie, sa puneti separat hartia de carton si sa le pastrati in locuri ferite de umezeala pentru a-si pastra integritatea.

De asemenea, compania Pacos Eco Colectare pune la dispozitia clientilor sai si alte servicii de reciclare cum ar fi: reciclarea plasticului, a cauciucului, a dozelor de aluminiu si multe altele. Toate trebuie sortate si asezate separat, pentru a veni in ajutorul angajatilor.

Cum pot contacta firma de colectare hartie Prahova?

Aceasta firma vine in ajutorul clientilor ce doresc protejarea naturii. Pentru a-i putea contacta, va invitam sa accesati site-ul colectare-hartie-ploiesti.5net.ro unde la rubrica de Contact gasiti sediile de desfasurare a activitatii, precum si numerele de telefon. De asemenea pe site gasiti informatii si despre produsele reciclate, inclusiv colectare hartie Prahova.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.