Coloane decorative dau stil casei tale

Amenajarea unei locuinte nu este o treaba usoara. Trebuie, in primul rand, sa ai un plan bine stabilit, sa urmezi o linie estetica, sa alegi materialele potrivite, de calitate, rezistente si care sa se plieze la perfectie permitandu-ti realizarea decoratiunilor dorite – coloane decorative, pilastri, ancadramente sau glafuri -, insa trebuie sa ai si o echipa priceputa, cu experienta, pe care sa te poti baza.

Coloane decorative te invata sa-ti amenajezi casa la exterior

 

Coloane decorative dau stil casei taleFrumusetea unei case se tine cu bani grei, in special cand vine vorba despre exteriorul acesteia. Tocmai de aceea este vital ca materialele de constructie folosite pentru finisaje sa fie de calitate superioara, astfel incat sa treaca testul timpului, a conditiilor meteo nefavorabile, cat si a altor factori deloc de neglijat precum umiditatea, razele solare, ciupercile, mucegaiurile sau microorganismele.

In acest sens, specialistii in constructii si in amenajari exterioare iti recomanda cu mare caldura profilele profesionale special create pentru exterior. Care sunt aceste profile? Amintim un top 4:

1. Ancadramente pentru usi si ferestre. Acestea personalizeaza cu succes usile si ferestrele, le incadreaza la perfectie, le dau stil si frumusete, usile si geamurile locuintei tale devenind un punct de atractie. In functie de numarul ferestrelor sau al usilor, de marimea lor si de format se alege si modelul de ancadrament potrivit;

2. Solbancuri si glafuri pentru ferestre. Peste solbancuri se monteaza glafurile, amandoua elementele fiind montate in partea inferioara a ferestrei. Atat solbancurile, cat si glafurile se aleg in functie de marimea ferestrei, de marimea fatadei, de proportiile ferestrei, de celelalte elemente care dau viata unei fatade, dar si in functie de linia estetica pe care doresti sa o urmaresti. Solbancurile si glafurile au si rol decorativ, insa si un rol practic, acela de a prelua apa de ploaie si de a o impiedica sa se scurga pe fatada casei;

3. Coloane decorative si pilastri. De regula se realizeaza din polistiren expandat, cel putin cele din ultimii ani. Imbraca coloanele din ciment si au aspect foarte placut si-ti permit realizarea unui finisaj frumos;

4. Brauri decorative si frontoane. Sunt elemente de exterior ce te ajuta sa imprimi mult bun gust si stil locuintei tale. Efectele vizuale sunt de mare impact.

Toate aceste profile profesionale dau fara doar si poate personalitate locuintei tale, ii confera unicitate, frumusete si starnesc admiratia tuturor trecatorilor. Acestea sunt utilizate in special pentru a accentua forma si stilul unei fatade, pentru puternicul impact vizual, dar si pentru rezistenta lor deosebita, trecerea timpului neafectandu-le deoarece la baza lor sta polistirenul.

Coloane decorative de la Blu Art Design

 

Pentru atunci cand vrei sa imprimi locuintei tale un aspect unic, estetic, cu stil, personalizat in functie de gusturile tale, Blu Art Design vine in intampinarea ta cu Coloane decorative dau stil casei tale1o oferta generoasa de coloane decorative din polistiren.

Aceste coloane decorative se pot face la comanda, avand dimensiuni si modele diferite, dupa gustul fiecarui client in parte. Pe de alta parte, coloanele decorative te ajuta sa renovezi chiar si case vechi cu o investitie minima. Se foloseste polistiren expandat avand o densitate mare, tocmai de aceea te poti bucura si de realizarea de coloane pline, rezistente si durabile.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege coloane decorative de la Blu Art Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Blu Art Design? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0728-075.484 sau trimite un e-mail pe adresa bluartdesign.iasi@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.