Combinezoane protectie

4f1806e8be07e2a6c8719ff6ee0a743eDaca mediul de lucru in care va desfasurati activitatea este unul toxic, sau implica folosirea unui echipament special de protectie, inseamna ca trebuie sa achizitionati combinezoane protectie pentru siguranta dumneavoastra si a angajatilor. O oferta avantajoasa vine din partea grupului de companii Inedit Grup, unde puteti gasi printre altele si combinezoane protectie la un pret convenabil.

De ce Inedit Grup poate fi solutia potrivita la nevoile dumneavoastra in materie de combinezoane protectie?

Grupul de companii Inedit Grup, cu o experienta de 10 ani, are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de: exhaustoare, elevatoare, scule pneumatice, sisteme testare auto, echipamente de protectie printre care si combinezoane protectie iar lista poate continua. Oferta detaliata o puteti gasi pe pagina noastra ineditgrup.ro. Ca furnizori importanti ai produselor aflate in stoc putem aminti printre altii: Ecodora, Space, Spin, Metabo. Preturile practicate de Inedit Grup sunt avantajoase, iar produsele oferite spre vanzare sunt de calitate, conform asteptarilor potentialilor clienti. Pentru cei care doresc sa achizitioneze combinezoane protectie si nu numai, Inedit Grup vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de servicii si anume:

– servicii de consultanta specializate: in cazul in care doriti sa comandati combinezoane protectie sau alte produse din oferta, echipa noastra de specialisti va poate oferi cele mai bune sfaturi pentru a lua o decizie potrivita in privinta unei comenzi ulterioare, in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra.

– transport gratuit: oferim transportul produselor sau a echipamentelor comandate direct la sediul clientului.

– servicii de montaj si punere in functiune: in functie de preferinte, echipa noastra de profesionisti va poate asigura suportul tehnic pentru montarea echipamentelor achizitionate de la Inedit Grup, precum si punerea in functiune a acestora.

– service si garantie: va oferim o garantie cuprinsa intre 12 si 24 luni, in functie de produsele achizitionate.

Care este oferta grupului de companii Inedit Grup cu privire la achizitia de combinezoane protectie?

Inedit Grup ofera spre vanzare pentru potentialii clienti printre altele, si combinezoane protectie. Acestea se pot gasi in doua variante: combinezoane protectie statice A20 sau combinezoane protectie antistatice A40.

Primul model, A20, ofera o protectie sporita impotriva fibrelor, stropilor chimici sau a particulelor. Activitatile ce necesita folosirea acestui model de combinezoane protectie sunt: lucrari de constructie, lucrari de curatenie pe baza de contract, manipulare de pulberi, etc.

A doua varianta, A40, ofera protectie impotriva substantelor chimice, in special a particulelor si a stropilor. Domeniile in care se pot folosi acest model de combinezoane protectie sunt: industria farmaceutica, electronica, vopsire, etc. Pentru detalii privind caracteristicile fiecarui model de combinezoane protectie oferit spre vanzare de Inedit Grup, intrati pe pagina noastra ineditgrup.ro si urmati calea: Produse Kimberly Clark à combinezoane Protectie.

Inedit Grup- Combinezoane protectie pentru siguranta dumneavoastra la locul de munca

Pentru persoanele care aleg sa cumpere combinezoane protectie sau orice alt produs oferit de Inedit Grup, asiguram transport gratuit pentru clientii din urmatoarele judete: Iasi, Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Constanta, Bacau, Cluj Napoca. Pentru persoanele care locuiesc in celelalte judete de pe teritoriul Romaniei, oferim transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, la realizarea unei comenzi de minim 200 Euro. Pentru mai multe informatii despre oferta firmei Inedit Grup privind combinezoane protectie, puteti accesa pagina noastra ineditgrup.ro, ne puteti contacta prin mail, fax, apel telefonic, completand formularul de contact, sau direct la sediul nostru din localitatea Catelu, comuna Gilina, judetul Ilfov. Siguranta dumneavoastra si a angajatilor dumneavostra va fi mereu pe primul loc, daca veti alege combinezoane protectie oferite de Inedit Grup.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.